עבור לתוכן

שאלה : בקשר לרמקולים X530 Logitech ...

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת איך אני יכול לשמוע בכל חמשת הרמקולים כשאני שומע מוזיקה ...

שמעתי אצל אנשים שזה אפשרי .. משהו עם כרטיס קול מיוחד שתומך בX FI (אבל אני לא בטוח במה שאני אומר ), אנשים עם אתם יודעים מה אני צריך לקנות אז תשלחו לי גם לינקים (עם אפשר באתר השוואות ZAP כי זה הכי נוח )..

תודה מראש לעוזרים

פורסם

X FI זה כרטיס קול של חברת CREATIVE, מה שאתה צריך זה רק כרטיס קול אפילו מובנה של 5.1 ומעלה אבל האיכות שמיעה לא תיהיה כמו של האיכות שמיעה עם X FI

פורסם
  • מחבר

אז בעצם כל מה שאתה אומר לי זה לקנות כרטיס קול 5.1 של קראייטיב בשווי 200-400 ש'ח, וכשאני יחבר אותו למחשב אז כשאני יפעיל שיר כלשהו כל חמשת הרמקולים יעבדו לי בצורה נורמאלית ?

למשל עם הכרטיס הזה אני יוכל לשמוע מוזיקה בכל חמשת הרמקולים שברשותי ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=87&scat=192&tcat=

פורסם

ברמת העיקרון, כשאתה תנגן שיר מסוים רק ארבעת הרמקולים (כולל הסאב כמובן) אמורים לעבוד, אבל אתה יכול להתקין מקודד שיגרום לכל חמשת הרמקולים לעבוד כי שיר בדרך כלל בנוי לא יותר מ 2 ערוצים, ז"א ערוץ ימני וערוץ ושמאלי... אלא אם כן קידדו את אותו השיר במיוחד ל4 או 5 רמקולים אז יהיו לו 4/5 ערוצים

לגבי כרטיסי קול במחיר הזה אני לא יודע מה הכי כדאי תחכה שמישהו יגיב לך בנושא הזה

פורסם

לט צריך מקודד יש לי X-FI ושמועים בכולם,לכן גם בכרטיס זול שיש לו אופציה ל 5.1 כול הרמקולים צריכים לעבוד.

עם הכרטיס שהראת אתה יכול לשמוע,אתה קובע את זה בתוכנה שבאה עם הכרטיס.

פורסם

זה לא סתם שאין כמעט שירים בסראונד, הם הוקלטו בסטריאו וככה אמורים לשמוע אותם..

פורסם

בכרטיס קול ניתן להגדיר שני ערוצים או יותר , בדוק את ההגדרות שלך ושנה בהתאם

חוצמזה בגרסאות מסויימות של וינאמפ צריך פלאגינים לאפשר סראונד.

פורסם

אחי יש לי שאלה.. גם אני רוצה לקנות את אותה מערכת , ויש לי כרטיס קול מובנה עם הלוח אם: abit kn8 ultra

האם הכרטיס קול המובנה הזה , הוא: 5.1 ? ואני ישמע בכל הרמקולים? והאם הוא יספק את הסחורה של הרמקולים?

פורסם
  • מחבר

אחי יש לי שאלה.. גם אני רוצה לקנות את אותה מערכת , ויש לי כרטיס קול מובנה עם הלוח אם: abit kn8 ultra

האם הכרטיס קול המובנה הזה , הוא: 5.1 ? ואני ישמע בכל הרמקולים? והאם הוא יספק את הסחורה של הרמקולים?

שלומי מפאר קריי ?? חחח לא שזה קשור פה ...

ת'שמע שלומי כתבתי את הדגם של הלוח שלך בגוגל ונכנסתי לאתר היצרן ולפי הציטוט הזה "

S/PDIF In/Out interface

S/PDIF allows you to connect to today's hottest digital audio devices without signal loss. Connect S/PDIF out to an AC-3 decoder for full-on theater quality 7.1 channel digital sound.

"

אז כן אתה יכול לקנות את הרמקולים בלי לדאוג שזה לא יפעל על חמשתם , כי לי יש לוח אם של GIGABIT שגם תומך ב7.1 וזה משמיע לי בכל חמשת הרמקולים ...

אני אישית מאוד מאוד מאוד מרוצה מהרמקולים האלה ! שווה כל שקל .

פורסם

לי יש בדיוק את מערכת הרמקולים הזאת

אתה יכול להגדיר בדרייבר שלך שהוא יפעל ב-5.1 [אצלי גם הכרטיס קול On Board] ואז גם מוזיקה MP3 למרות שהיא מקודדת ל-2 ערוצים תפעל על כל הרמקולים

אין צורך לקנות שום כרטיס קול, זה הכל עיניין של הגדרות

פורסם

כן בפאר קראי .. חח

תודה רבה .. רק רציתי ליהיות בטוח שכל הרמקולים יעבדו .. תודה..

פורסם

אתה משתמש אולי בדריבר של Nvidia Nvmixer?

פורסם

כן אחי למה?

פורסם

ב Winamp אתה צריך כי יש לך 5.1 כמו כן כדי לשמוע ברמקול Center יש לעשות את הדברים הבאים:

1.תלחץ על Start>Run

2.תרשום Regedit

3.Ok

4.לך ל Edit>Find

5.תרשום createcenter

6.Find Next

7.דאבל קליק על createcenter ושנה את הערך ל 1

8.Exit

9.תפעיל מחדש את המחשב.

פורסם

ה- createcenter הזה שציינת, אני מניח שזה רק בצ'יפסטים של nvidia כמו שבאמת יש לפותח הת'רד ?

כי לי יש את אותה הבעיה בדיוק, ויש לי צ'יפסט של רילטק אודיו 5.1 על הלוח אם שלי (DFI lanparty Ultra D)

ואני לא מוצא ברג'יסטרי את הערך הזה.

וגם אצלי הסנטר לא עובד (לא קשור, אבל כן, זאת אותה מערכת רמקולים של לוג'יטק, X530, גם אצלי)

בדריוור :

th_RTdriver.jpg

הוא על 6 (5.1) ויש אפשרות "לבדוק" את הרמקולים, בתמונה, כשלוחצים על רמקול - הוא משמיע צליל

אז כל הרמקולים ההיקפיים משמיעים צליל כשלוחצים עליהם, חוץ מהסנטר וחוץ מהסאב !

מה שמוזר, שבאופן כללי הסאב עובד, כשמנגנים מוזיקה, שומעים אותו טוב טוב, רק בבדיקה של הדרייבר הוא שקט לגמרי....

אבל הסנטר שקט לגמרי באופן כללי, גם כשאני מנגנן מוזיקה או סרטים או לא משנה מה, שמקודד ב 5.1 - הוא שותק.

ניסיתי את הכפתור בדרייבר, שמחליף את ה CENTER/SUB ולא עזר, עדיין שניהם שותקים בבדיקה של הדרייבר.

אגב, האחוריים עובדים טוב בבדיקה, אבל לא עובדים בכלל כשאני מנגן מוזיקה

עד עכשיו חשבתי שזה בסדר גמור, כי מוזיקה באמת באה בפורמט של 2CH

טעיתי ? (הצ'יפ של רילטק שעל הלוח שלי הוא 5.1)

יש למישהו פתרון לזה ?

עריכה :

הרגע ניסיתי בלוח הבקרה, תחת sound ובפנים תחת speaker settings לשנות את זה להגדרה של 5.1

אישרתי, ועשיתי שוב את הבדיקה בדרייבר של רילטק, עדיין אותה הבעיה.. לא שומעים סנטר+סאב.

עריכה 2:

לפותח הת'רד - את הבעיה שלי עוד לא פתרתי

אבל תוך כדי חיפושים נתקלתי אולי בפתרון בשבילך , תבדוק אם זה עוזר לך :

http://www.aud-x.com/

מישהו בפורום הזה :

http://forums.logitech.com/logitech/board/message?board.id=51_speakers&message.id=477

המליץ על זה, בשביל לנגן MP3ים בכל הרמקולים של מערכת 5.1

הייתי מנסה את זה תכלס בעצמי, אבל אין טעם, עד שהסנטר יעבוד בבדיקה של הדרייבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים