פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר אוקיי תודה.. פשוט אצל חבר ראיתי MX510 לא ממש אהבתי לא התלהבתי מה שכולם עשו ממנו אפילו לגלישה באינטרנט המיקרוסופט שלי יותר נוח.. אבל נראה
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אחי לא יודע מה איתך אבל נוחיות של microsoft optical מספיק לי..זה מה שיש לי עכשיו..הMX518 ממש נראה בלתי נסבל להחזקההלא דיברתי על העיצוב של RAZER בכלל???
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים שים לב שבנועה המחירים יותר זולים אבל הרבה פעמים זה עולה לך בזה שלעכבר יש שנת אחריות אחת בלבד במקום 5 או 3.בקשר לעניין הנוחות אז לי יש את ה-MX500 והוא נוח מאוד, אבל זה עניין מאוד אישי כך שלך הוא עלול להיות פחות.אם אתה לא גיימר כבר במיוחד אז גם אלחוטי טוב יכול לספק אותך. אבל אם אין לך בעיות וסיבוכים עם הכבל של העכבראז MX518 יהיה מעולה.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אין לי מושג על מה אתה מדבר אחייתודה תודה :]אני כרגע מתלבט אם לקחת את הMX518 או לקחת את הRazer Diamondback שנראה לי בעיצוב יותר יפה (בעיני) אני אוהב פשוט והMX518 מכוער בעיני.. מה אתם אומרים?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר עדיין לא הבנתי מה הבעיה .. התכוונתי שנוחיות ועיצוב של microsoft optical מספיק לי.. זה מה שהתכוונתי
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מה לא הבנתה?בציטוט שציטטתיע אותך בהודעה הקודמת שלי רואים שאמרתה שאהבתה את העיצוב של העכבר DIAMONDBACK, של RAZER, ואני אמרתי שהם ידועים שהעכברים שלהם לא הכי נוחים שיש, מובן?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר ואני אמרתי שנוחיות במידה של microsoft פשוט מספיקה לי! אז הינחתי שעכבר במחיר כזה יהיה אפילו בטיפה יותר נוח ממנו, לא?!
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אבל הנוחיות של העכברים של MICROSOFT היא נחשבת טובה, ויותר טובה משל ה-RAZER ( ברוב העכברים ), כך שזה לא אומר שהעכבר של RAZER יהיה מספיק נוח בשבילך.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אבל אתה בעצמך בילבלתה אותי ואני לא הבנתי בעצמי מה קורה, כי שניה אחת דיברתה על RAZER ושניה אחרת דיברתה על MICROSOFT
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים למה אתם מכלילים?העכברים של RAZER לא נוחים לחלק מהאנשים. ישנן ביקורות שהסוקר אמר שדווקא ה- COPPERHEAD נוח יותר מה- G5 (וכך גם אני הרגשתי כשהתלבטתי ביניהם).בסוף החלטתי ללכת על ה- Copperhead שמשרת אותי נאמנות כבר כחצי שנה.לפותח הדיון, לך לחנות ותרגיש את העכברים. רק כך תוכל להחליט מה טוב לך.כעיקרון, לפי הביצועים זה ככה:Copperhead vs G5Diamondback VS MX518
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.