עבור לתוכן

[עזרה] עכבר ומקלדת חדשים למחשב חדש. 500-700 ש"ח.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.. פשוט אצל חבר ראיתי MX510 לא ממש אהבתי לא התלהבתי מה שכולם עשו ממנו אפילו לגלישה באינטרנט המיקרוסופט שלי יותר נוח.. אבל נראה

• תגובות 30
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי לא יודע מה איתך אבל נוחיות של microsoft optical מספיק לי..

זה מה שיש לי עכשיו..

הMX518 ממש נראה בלתי נסבל להחזקהה

לא דיברתי על העיצוב של RAZER בכלל???

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג על מה אתה מדבר אחיי

פורסם

שים לב שבנועה המחירים יותר זולים אבל הרבה פעמים זה עולה לך בזה שלעכבר יש שנת אחריות אחת בלבד במקום 5 או 3.

בקשר לעניין הנוחות אז לי יש את ה-MX500 והוא נוח מאוד, אבל זה עניין מאוד אישי כך שלך הוא עלול להיות פחות.

אם אתה לא גיימר כבר במיוחד אז גם אלחוטי טוב יכול לספק אותך. אבל אם אין לך בעיות וסיבוכים עם הכבל של העכבר

אז MX518 יהיה מעולה.

פורסם

אנשים, תשמרו על הידיים שלכם.

Microsoft Natural Keyboard 4000.

פורסם
  • מחבר

למה זה יכול להזיק?

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר אחיי

תודה תודה :]

אני כרגע מתלבט אם לקחת את הMX518 או לקחת את הRazer Diamondback שנראה לי בעיצוב יותר יפה (בעיני) אני אוהב פשוט והMX518 מכוער בעיני..

מה אתם אומרים?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי מה הבעיה .. התכוונתי שנוחיות ועיצוב של microsoft optical מספיק לי.. זה מה שהתכוונתי

פורסם

מה לא הבנתה?

בציטוט שציטטתיע אותך בהודעה הקודמת שלי רואים שאמרתה שאהבתה את העיצוב של העכבר DIAMONDBACK, של RAZER, ואני אמרתי שהם ידועים שהעכברים שלהם לא הכי נוחים שיש, מובן?

פורסם
  • מחבר

ואני אמרתי שנוחיות במידה של microsoft פשוט מספיקה לי! אז הינחתי שעכבר במחיר כזה יהיה אפילו בטיפה יותר נוח ממנו, לא?!

פורסם

אבל הנוחיות של העכברים של MICROSOFT היא נחשבת טובה, ויותר טובה משל ה-RAZER ( ברוב העכברים ), כך שזה לא אומר שהעכבר של RAZER יהיה מספיק נוח בשבילך.

פורסם
  • מחבר

היית יכול להגיד את זה במקום לנסות לשגע אותי אתה לא חושב ככה?

פורסם

אבל אתה בעצמך בילבלתה אותי ואני לא הבנתי בעצמי מה קורה, כי שניה אחת דיברתה על RAZER ושניה אחרת דיברתה על MICROSOFT

פורסם
  • מחבר

חחח עזוב שנינו עילגים קיצר ::)

פורסם

למה אתם מכלילים?

העכברים של RAZER לא נוחים לחלק מהאנשים. ישנן ביקורות שהסוקר אמר שדווקא ה- COPPERHEAD נוח יותר מה- G5 (וכך גם אני הרגשתי כשהתלבטתי ביניהם).

בסוף החלטתי ללכת על ה- Copperhead שמשרת אותי נאמנות כבר כחצי שנה.

לפותח הדיון, לך לחנות ותרגיש את העכברים. רק כך תוכל להחליט מה טוב לך.

כעיקרון, לפי הביצועים זה ככה:

Copperhead vs G5

Diamondback VS MX518

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים