עבור לתוכן

The best mini disc חבר רוצה ליקנות

Featured Replies

פורסם

היי אנשים חבר שלי רוצה ליקנות מיני דיסק ואני מצטט

I want and opinion on the best mini discs i can find in israel and the prices for them

תודה

פורסם

אני יודע שזה לא מינידיסק אבל...

אהמ I-Pod אהמ

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להגיד לו ש I POD יותר טוב

אבל הוא רוצה MD ....

פורסם

sony mzn1

or

sony mzn707

אני לא בטוח אם יש את הראשון בארץ

פורסם

אהממ

אני לא הייתי בחיים דבר כמו iPod - מי לעזעזל צריך אחר כך בעיות עם המדיה? (ההרד דיסק).

פורסם

לא היית בחיים מה? קונה? אין בעיות עם הHD, אף לא אחת...

פורסם

mzn1 או mzn909, שניהם של סוני. תחפש פה

פורסם

קונה, המילה ברחה.. ;D

ומה זה אין בעיות עם הHD? זה כמו כל הרד דיסק אחר, פעם אחת הוא מקבל מכה..ואתה יכול להגיד שלום לו ולכל השירים שלך.

פורסם

תאמיני לי שכשיהיה לך מכשיר ב-2,000 ש"ח כמו ה-ipod (הכי זול), את לא תתני לו לקבל מכה! ;D

פורסם

תאמיני לי שכשיהיה לך מכשיר ב-2,000 ש"ח כמו ה-ipod (הכי זול), את לא תתני לו לקבל מכה! ;D

you can count on that !

;)

A Proud Owner Of Apple iPod 10GB.

פורסם

יש דברים שאתה לא שולט עליהם..

אם כבר...המצלמה שלי יותר יקרה מהiPod הזה..

פורסם

you can count on that !

;)

והרסת אותו???

אלוהים הייתי מת לאחד כזה. אבל עדיך טרקטורון במקום, לא?

פורסם

you can count on that !

;)

והרסת אותו???

אלוהים הייתי מת לאחד כזה. אבל עדיך טרקטורון במקום, לא?

מי הרס מה?

פשוט הדגשתי שאני שומר עליו מאד. וכפי שאמרת, אני לא אתן לו לקבל מכה...

(למרות שהייתה נפילה קטנה מהספה .... לא קרה כלום.. :) )

פורסם

יודע מה - אל תקנה בחיים איי פוד, ההפסד כולו שלך, אתה לא מאיים.

אתה מוזמן לבוא ולהגיד את אותו הדבר עוד שנתיים (נראה איזה תרוצים יהיו לך על מה שאמרת).

גם לי יש אייפוד, אני "מתעלל" (הכוונה לוקח אותו איתי) בו יותר מאשר היתי במינידיסק (שלמספר לא מועט של אנשים נישברו כל מיני חלקים והשביתו את המכשיר בגלל כל החלקים שיש למינידיסק - לאחד זה ממש פאדיחה נשבר לו המכסה של הבטרייה בדקו ואמרו שאי אפשר לתקן והמינידיסק הלך לפח)-(האייפוד זה "גוש" אחד של מכשיר).

אני יודע שהאייפוד שינה את החיים להרבה אנשים מבחינת מוזיקה - זה דבר מדהים - צריך לראות אותו ולהשתמש בו כדי להבין, הוא כבר יותר משנה והתקלות העיקריות ששמעתי מרחבי העולם זה אחד שנשפך לו קולה בתיק ניילון והאייפוד שחה בפנים במשך שעה, הקטע המצחיק - שלאחר פתיחה וניקוי ההארדדיסק אמנם מת, אבל כל שאר הנגן פעל - הוא פשוט הודיע שהוא לא מצליח לגשת להארד דיסק, לפחות חוץ מההארדדיסק הם השתמשו במוצרים חסיני קולה ;D

פורסם

Sony MZR 909

יש לי אחד כזה אגב...(ואני מוכן למכור עם הוא רוצה :P )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים