עבור לתוכן

עזרה דחופה בהקמת רשת אלחוטית !

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית תשתית אינטרנט ל3 מחשבים שמחוברת ע"י מודם נתב מדגם 2wire (למי שלא מכיר, זה מכשיר שמתחבר לרשת הטלפון הביתית ודרכה מחבר רשת בין המחשבים בבית, ולאינטרנט) ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית, ונתקלתי בכמה בעיות בדרך, ואני צריך את עצתכם.

הבעיות:

1. יש לי 2 קומות בבית, האם כל מכשירי האלחוט קולטים למרחק רב ולגובה 2 קומות?

2. להחליף את המודם ולקנות מודם + נתב + האב אלחוטי? או להשאיר את המודם ולקנות רק האב שיעשה את עבודת האלחוט(מה שיגרום ללקיחת משאבים מהמחשב הנייח שדרכו יהיו מחוברים כל המחשבים + המודם הישן)?

3. מחירים, מה המחיר של כל אחת מהאופציות? ואיזה אופציה יותר משתלמת... המטרה העיקרית היא לדאוג לחיבור אינטרנט אלחוטי בקומה למטה, משום שלמעלה כמעט בכל חדר קיימת אפשרות לחיבור !

4. ידע, אין לי ידע ואני לא מתמצא במכשירים שיכולים לעשות את העבודה הזאת, אבל אם יש מכשיר, שיכול להתחבר ישירות למודם שלי, ולא דרך המחשב, שיעשה את עבודת האלחוט בשביל שאר המחשבים וככה ימנע את התלות במחשב נייח.

5. הייתי שמח לקבל מס' טלפון של מישהו שמתמצא ורוצה לעזור, שיוכל להבין את הבעיה לעומק ולתת לי את האפשרות הטובה ביותר !

תודה מראש על העזרה !

פורסם

1. קשה לגיד מראש לגבי הקליטה, זה תלוי בתוואי, הפרעות סביבתיות ואיכות כרטיסי הרשת והנתב.

2. פשוט תקנה נתב אלחוטי.

3. WWW.ZAP.CO.IL.

4. כן, נתב אלחוטי :)

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אם היה לי את הדגם הזה הבעיות היו נעלמות ממזמן...

יש לי את הדגם הקטן יותר, ההוא בלי האפשרות לאלחוט, כלומר, אני צריך לחבר נתב חיצוני לאלחוט, הלכתי לקנות את המומלץ של לינקסיס, ואמרו לי שהוא בחיים לא יקלוט לי ל2 קומות.. אני כבר מיואש

פורסם

מי אמר לך שהוא לא יקלוט בחיים ל-2 קומות?

עריכה: לא משנה, אני רואה שפתחת ת'ראד בנושא.

פורסם

האב אלחוטי?! התכוונת access point. אתה צריך לוודא שהראוטר שלך תומך WDS שיאפשר לחבר ביניהם

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה זה בידיוק Access Point אבל אני מניח שזה מה שעושה את העבודה של האב רק באלחוט, נתב אולי

מה זה WDS ואיך אני מוודא שהראוטר שלי תומך בזה?

ועוד דבר, איך לעזאזל אני בודק את העניין עם הקומות ?!?!?!?!?!?!?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים