פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אין ב-KSP... אייבורי... מרדנית... איפה אני יכול למצוא באספקה מיידית או גג תוך 2-3 ימים ?אני משתגע... לנועה ולפנדה יש אבל אספקה של שבוע-שבועיים..איזה באסה חבל שלא קניתי עוד חודש שעבר ב-KSP... כל חנות אומרת לי שיש בעיה באספקה של Asus לא יודע מה הם מחרטטים לי... :-[ :'(
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים הלוח הנ"ל לא מיובא ע"י היבואנים הרשמיים ומכאן בעיית הזמינותלמה לא P5B Deluxe?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר כי אני רוצה את ה-WiFi ואת השלט... וגם הרבה אמרו שהוא יותר טוב.. ואני מתלהב מהפיצ'רים הקטנים האלה..ולמה הוא לא מיובא על ידי הספקים הרשמיים ? איזה באסה... וואי אני ממש רוצה את הלוח אם הזה בלבד ורק בגלל זה אני מתעכב עם הרכישה של המחשב... הכל מוכן רק הלוח אם חסר לי...
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אני מבין את התסכול..אך אם אין לך ברירה פשוט תזמין את הP5B DLX בגרסת ה WIFI..כמעט אותו לוח (אין שלט).
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר מה זאת אומרת שלט של חברת צד שלישי ? ואיך בדיוק אני אתאים את זה ? למרות שאני לא אקנה את זה... אני לא מוכן להתפשר על הלוח אם הזה... אני חייב למצוא אותו ואני אפילו לא יודע איפה... ניסיתי בחנויות האלה בצפון : מרדנית, KSP, אייבורי, פריבל, באג, עתיד מחשבים, אופיס, נועה מחשבים (עם אספקה לעוד הרבה זמן) אוף בלאגן שלם.. אני חייב אבל פשוט חייב את הלוח אם הזה בלבד...
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים בטוח ש-ksp אמרו לך שאין להם כי אני את שלי קניתי משםלפני שבוע. את אותו הלוח.. כלומר מב"ש..אולי תלך ותגיד שזה ממש דחוף. כי אצלי הוא הגיע תוך 4 ימים כי הזמנתי מחשב קומפלט אבל היה להם אותו עד לא מזמן באספקה מיידית..
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אין ב-KSP... אייבורי... מרדנית... איפה אני יכול למצוא באספקה מיידית או גג תוך 2-3 ימים ? אני משתגע... לנועה ולפנדה יש אבל אספקה של שבוע-שבועיים.. איזה באסה חבל שלא קניתי עוד חודש שעבר ב-KSP... כל חנות אומרת לי שיש בעיה באספקה של Asus לא יודע מה הם מחרטטים לי... :-[ :'( אני הזמנתי את שלי בנעה מחשבים, יום שלישי הקרוב אני אמור לקבל אותו, יום שני הם אמורים לקבל למלאי, מה שכן הם אמרו שלא יהיה מלאי גדול אז עשיתי כבר הזמנה
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר מוזר דיברתי עם KSP ואפילו אמרתי להם סתם "אין לכם בכלל אפילו אחד אני מוכן לשלם כל מחיר בשביל זה"...ונועה מחשבים אני מקווה שיהיה להם שוב במלאי אבל מבאס שזה עולה 1690 בKSP זה עלה איזה 100-200 שקל פחות.. מעניין אם יש מצב לאיזו הנחה בנועה...
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים בנועה יש הנחה של 3% למי שמשלם במזומן לא נראה לי שעזרתי לך ממש חח אם אתה קונה ב KSP תבדוק שהם יתנו לך מינימום שנתיים אחריות(מומלץ שלוש)!
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר כן שמעתי על ההנחה זה יוצא 1640 לא ממש מעודד...וב-KSP אני לא חושב שעדיין מוכרים לא משנה באיזה מחיר אחרת היו אומרים לי...מה זה משנה שנתיים או 3 שנים אחריות ? אתם חושבים שאני אצטרך חס וחלילה לנצל את האחריות ?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים ושובP5B Deluxe עם הבאנדל WiFi ושלט של חברת צד שלישי (וכאלה יש בכמויות) יעלה פחות ויהיה זמין פי כמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.