פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים אני מכריז בזאת לאחר כמעט חצי יום שכל חמש דקות אני עושה רפרש ל ISONEWS לעמוד המשחקים, ולפני מספר רגעים, המשחק יצא!!!!!!!!! אני אנסה לדווח בקרוב איך המשחק ;D
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים משחק יפה רק חבל שכמעט הכל נעול בהתחלה....יש מלא מכוניות והמון מסלולים...אפילו יש את סוסיתא(נראה לכם?!)
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים מחבר כמובן שהכל יהיה נעול, למה ציפית?לא יהיה מטרה במשחק אם כל המכוניות היו ניתנות לשחק איתם על ההתחלה.. המשחק היה נעשה משעמם..
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים לאו דווקא משעמם.....יש שיטות אחרות מאשר לנעול את הכל....נעילה כזאת גורמת למשחק להיראות כמו משחק ארקייד זול.
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים מחבר מה זה קשור?רוב המטרה היא לעשות UNLOCK לכל המכוניות וצריך לעבוד קשה בשביל זה, לא ישר להעלות שמקח לשחק כמה פעמים עם כל אוטו עד שזה משעמם כי אין מטרה, ככה זה לא נמאס על ההתחלה..(דעתי האישית, כמובן)
פורסם 2002 באוקטובר 2223 שנים איזה משחק!!!!!!משחק בן זונה! איזה כיף לנסוע במהירות שמסוק זורק עליך פצצות משטרה מאחורך מכניות מדהימות! משחק בן זונה!הרעש של המנוע איזה רעש מדהים!!!!להשיג את המשחק ומהר!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.