עבור לתוכן

איפה אני יכול לשרת בצה"ל עם פרופיל 45 ??

Featured Replies

פורסם

אתה גם יכול להתקבל למיוני מודיעין עם 45. כל תפקיד שהוא לא קרבי או תומך לחימה פתוח בשבילך.

• תגובות 39
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הידעתם שציפורן חודרנית מוריד פורופיל מ 97 ל 64. :lol:

אהם, לא.

פורסם

יש לי חבר עם פרופיל 45 שדווקא כן קיבל מנילה, הוא עכשיו רכז מתגייסים בלשכת גיוס. יש עוד כל מיני תפקידים שאפשר לעשות שאני מניח שהם לא פיזיים מדי

זה שאתה ביחידה קרבית לא אומר שאתה לוחם... בטח שלא עם פרופיל 45 ולא עם 64. קרבי זה 72 ומעלה...

זה גם תלוי איך אתם מגדירים יחידה קרבית

בגדוד לוחם בעקרון לא אמורים להיות בנים עם פרופיל פחות מ64 כי לכולם יש תפקיד במלחמה, אבל כבר הכרתי מספיק אנשים שנפצעו בשירות, ירד להם הפרופיל ל45 אבל כיסתחו את זה בשלישות ע"י שינוי מקצוע והשאירו אותם כאלחוטנים עם פטור 7 קילו

פורסם

בקיצור בהנחה והפרופיל הוא 64, מה צריכה להיות הבקשה כדי לא להגיע ליח' קרבית, אני אומר אם אתה לא לוחם ומקבל את הסיפוק למה שתאכל חרא?!

פורסם

אפשר לצוות לך זחל טארוט וקנה ולקבל טנק זול :-*

פורסם

מצטער, לא ממש הבנתי.

הייתי רוצה לקבל תשובה יותר עניינית.

פורסם

פרופיל 45 = עבודה משרדית אבל אתה יכול לעשות תורנויות

אין פרופיל יותר נמוך מ45 ודרך אגב כמה שיותר נמוך יותר טוב אתה תלמד את זה רק שתיכנס לצבא

ראיתי פה שמשהו המליץ שח"מ אני גם ממליץ לך כי אם לא אתה תהיה פקיד איפה שהוא במקום אחר רק בצה"ל

פורסם

אהם, לא.

אהם כן , רוצה דוגמה? אני.

פורסם

מה לגבי 64? זה בין הפטיש לסדן? מה הולך עם התפקידים לפרופיל הנ"ל? ומה אני צריך לבקש כדי לשבת בג'וב נחמד, כגון יומיות וכאלה...

פורסם

אתה יכול לבקש מ'צח

וחושב שגם לא חייב לשרת בשטחים

פורסם

מזה מ'צח? ומזתומרת לשטחים? אם אני 64 אני לא באיזה בסיס שכונתי עושה יומיות?

פורסם

אל תשכח זה דופק לך את הקב"א גם לי יש 45 וקב"א 50 ופרופיל 45 דפק לי את הצבא

פורסם

אני כבר אחרי שרות צבאי

אם הייתי חוזר אחורה הייתי מנסה להיות טכנאי מחשבים /מתכנת או משהו כזה

בכל בסיס יש מלא מחשבים משהו צריך לטפל/לתקן/להתקין בהם ...

נראה לי אחלה תפקיד שבעולם :xyxthumbs:

פורסם

שום מצ''ח, שלא תעז להתקרב למשטרה צבאית. לאו דווקא בגלל הסטיגמות והיחס ה"אוהד" מהחיילים האחרים, זה פשוט חיל כושל.

בעיקרון אם יש לך נתונים גבוהים אמורים לזמן אותך לאי אילו מיונים למודיעין ולח''א (ואם אתה אדם הומני אף למקומות כמו גלי צה''ל דובר צה''ל וכו'), אם אין לך אז תנסה להיות פקיד ולא עובד רס''ר או טבח.

פורסם

תהיה ג'ובניק מסריח תיצא יומיות ותעבוד כשאתה בבית, תאמין לי עדיף לך

וגם תלך להתאמן באותו זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים