עבור לתוכן

התייעצות ושאלות בקשר להקמת רשת חוטית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אז ככה... בשבט שלי בצופים (כמו שיש בנוער העובד קן אז אצלנו זה שבט...) יש אינטרנט מהיר ADSL במשרד שמחובר לטלפון ולמודם נתב של ECL(או שזה ECI לא הצלחתי להבין). הדגם הוא B-FOCuS Router 270PR.

יש עוד חדר שהוא במרחק של 10 מטר משם (זה בערך..) והבאנו לשם מחשב פנטיום 3 550Mhz ומסך והכל... עכשיו יש שם קו טלפון. אותו קו שיש במשרד של ה-ADSL. מה שרציתי לשאול זה איך הכי כדאי לחבר את המחשב המרוחק יותר?

יש לי את אותו מודם-נתב בדיוק שיש במשרד ואני יכול להביא אותו למחשב השני אבל אני לא יודע אם זה יעזור כי לפי הידע שלי אי אפשר על אותו קו ואותו חשבון להתחבר עם 2 מודמים לא קשורים...

קיצור אני צריך את דעתכם.. איך כדאי לחבר.. המודם הזה גם נתב לפי מה שכתוב עליו ואז אולי אפשר להתחבר מהיציאת LAN שלו לסוויץ' או האב ואז לחבר את המחשב השני...

עוד אפשרות שאני יודע שקיימת במודמים של 2WiRE זה HDPN(אני חושב שקוראים לזה ככה) - מין מכשיר באורך של אצבע שמתחבר לקו ADSL וממנו למחשב ובעצם נוצרת קישוריות עם המודם דרך הקוו טלפון עצמו ואז יש חיבור אינטרנט..

תודה מראש לכולם :)

פורסם

סיבכתה את הכל

לא יהיה לך יותר פשוט להעביר כבל רשת מוצלב בין שני כרטיסי רשת וזהו

פורסם

טוב בוא נעשה סדר:

דבר ראשון זה HPNA, והראוטר שבזק מספקים של WIRE2 זה אלחוטי, אז פשוט לא חבל לנצל את האלחוט.

בכל מקרה המחיר של המתאמים של הHPNA זה מאוד יקר (יש לך את הרואטר וכל מתאם 100 ש"ח) וגם מאוד איטי 11 MB בקושי.

אז אם כבר מתכננים להשיקע בראוטר כזה (אלחוטי) עדיף כבר להשתמש ביכול האלחוטי שלו לשם חיבור המחשבים.

אבל כמו שאמרו לפני עדיף להעביר כבל רשת מוצלב בין המחשב (אם אפשר) לשתף את האנטרנט ולפתור את הבעייה.

בכל מקרה הינה סקירה של ה WIRE2:

http://www.netcheif.com/Reviews/1000HG/1000hg.htm

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לידע כללי... אין אפשרות להשתמש ב-HPNA בלי מודם תומך?

דבר שני.. אם אני עושה שיתוף אינטרנט ICS באמצעות כבל רשת מוצלב אז אני לא אוכל להתחבר לאינטרנט בזמן שהמחשב הראשי לא דלוק נכון?

תודה על העזרה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים