פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים איך אני מבטל את התוכנות האלה את הICQ והMSN ביטלתי יש אפשרות בהגדרות שלהם אבל יש לי עוד מלא תוכנות אתם יודעים למה אני מתכוון לתוכנות שליד השעון
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים אחי לך לstart...runmsconfigניפתח לך חלון לך לstartupשמה אתה יכול לבטל את מה שאתה לא רוצה שיפעל אם תבטל משהו שוינדוס חייב אז הוא יחזיר אותו אז אין לך מה לדאוגמקווה שעזרתי תגיד פה אם זה עזר לך
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים יש תוכנה ידידותית למשתמש שיכולה לעזור לך וגם לסדר לך את במחשב בדרךהיא נקראת CCLEANERוניתנת להורדה חינם ברשת
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים כדאי לך להשתמש ב- CCleaner באמת אם יש תוכנות שעולות בכל מקרה גם אחרי שהגדרת להן לא לעלות ב- MSConfig.אחרת אתה לא צריך את CCleaner בשביל לבטל תוכנות שעולות אוטומטית.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים בשביל מה להשתמש בתוכנות רוב התוכנות שעולות עם המחשב , באופציות שלהם תמיד יש את הריבוע של LAUCH WHEN WINDOWS START פשוט להעיף את ה V ולתוכנות עקשניות כמו שאמרו MSCONFIG ושם לבטל אותם וגם לא יזיק לבדוק שבתקיית STARTUP אין כלום ( כמו ההתקנה של החייגן של NETVISION )
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מסכים - הכי טוב לבטל עלייה אוטומטית דרך התוכנות עצמן.ועדיין, לפעמים צריך לעבוד ידנית, ולמצב כזה יש כמה תוכנות יותר נוחות מה-MSCONFIG. למשל:Statrup Control PanelStartupRunAutoruns (מפורטת מאוד, אולי מדי)A-Spy (ממשק נחמד אבל ישנה)והמשועממים באמת יכולים להסתער בידיים חשופות על הרג'יסטרי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.