פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים פששש יש אנשים פה אנשים מוזרים?!!?!יש פה סרטים שבאמצעה הסרט אפשר להירדם!!! לא ראיתי שמישהו רשם "זהות"! סרט ענק חובה!(זה לא זהות במלכודת זה זהות)ד"א איך קראים לסרט של טום הנקס שהוא נטקע באיי.....?
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים טיסה 93 סרט טוב?ניראה לי די מאפןlord of war שמעתי מגניב ביותר עוד צריך לראותthe girl next door ממש ממש אהבתיmr. & mrs. smith גם נורא אהבתי למרות שמלא חשבו שהוא סרט דפוק לדעתי הוא סרט חמוד שטותי כזה -- שווה צפיה שניה אם לא גם שלישיתמעודדות צמודות - 1&3 לא ממש קלאסי ולא פאר היצירה אבל בהחלט נהנתי ( 2 היה אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי)כמו שאמרו כבר ג'יימס בונד 007 !!! חובה אבל פשוט חובה השכלתיתהפריצה לאלקטרזmission impossibleו....זהו לא עולין לי עוד עכשיו אה.....כן יש גם את שרקואגב למי שכתב "the phone - תא טלפון" השם זה phone booth וסתם שתדעו והיה לי קטע מגניב עם הסרט הזה 4th in july אני ואבא הולכים ברחובות D.C. פתאום איזה טלפון ציבורי מצלצל והייתה שם קבוצה של אנשים שעמדו על הרחוב דיברו אז אחת מהם באה לענות אז ישר ידיד שלה הביא לה צעקהyooo girl dont answer that! you saw phone booth damn it
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים סרט אחד שנעשה לפי ספר (בצורה טובה, אבל עדין הספר עדיף) - חומות של תקווה או The Green Mileאתה מודע לשה שזה לא אותו סרט? Shawshank redemption זה חומות של תקווה ואילו Green mile זה המייל הירוקעוד כמה סרטיםTrainspotingDonnie DarkoPrincess Bride (ולו רק בגלל Hello my name is Inigo Montoya you killed my father prepare to die)
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים פששש יש אנשים פה אנשים מוזרים?!!?!יש פה סרטים שבאמצעה הסרט אפשר להירדם!!! לא ראיתי שמישהו רשם "זהות"! סרט ענק חובה!(זה לא זהות במלכודת זה זהות)ד"א איך קראים לסרט של טום הנקס שהוא נטקע באיי.....?רוב הסרטים של טום הנקס-פורסט גמפ, גרין מייל, טרמינל, לחסל את הליידי,cast away, Saving Private Ryan, אפולו 13 ועוד ועד...
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אם כבר אז גם "נפלאות התבונה"כן ראסל קרואו פשוט ענקעוד כמה :טרילוגיית הסנדקאושן 11 ו12 גם לא רעמהיר ועצבני 2והסרט הזה שהליקופטר הכתום מרים תאוטובוס עם החטופים שיש עליהם חגורת נפץוגם עוד אחד בשם הכפיל אם אני לא טועה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אושן 11 ו12 גם לא רע מהיר ועצבני 2 והסרט הזה שהליקופטר הכתום מרים תאוטובוס עם החטופים שיש עליהם חגורת נפץ נו, באמת
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים המעניש מילה של גבריצרים בדםאלה סרטים שבאמת חובה לראות ויש עוד הרבה יפים וטובים אבל אלה סרטים טובים.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אלה עוד כמה סרטים ששכחתם:Ocean`s Eleven - אושן 11Ocean`s Twelve - אושן 12The Whole Ten Yards - ללכת על הכלCatch Me If You Can - תפוס אותי אם תוכלDeep Blue Sea - ים כחול עמוק
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים המעניש המעניש? באמת? זה סתם עוד סרט " 'they killed my family so i'm gonna kill them with a bazoka!!!"מיותר מאוד....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.