עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם חדש PGA 478 בסביבות 300 שקל.

Featured Replies

פורסם

נדפק לי לוח אם. עושה רעשים מוזרים מהצ'יפסט, מין רישרושים כאלה. כבר יום שלישי נטקע סופית וצריך לכבות ולהדליק את המחשב מה שגם לא תמיד עוזר.

אני צריך לוח אם אם אפשרי שיתמוך בזיכרון 133 מגה הרץ SDRAM ויאסבי 2. חוץ מזה לא אכפת לי. שתהיה חברה טובה ואמינה, לא נוניים ושיעלה בסביבות 300 שקל.

פורסם

לוחות אם 478 עם SDRAM כבר יותר משנה אין, חפשתי כמה פעמים ולא מצאתי, יש לך כמה אפשריות:

1) לחפש לוח משומש

2) להביא לוח וזכרונות DDR

3) לשדרג לוח זכרון ומעבד.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק. אני כנראה אלך על IS7-E או 2 IS7-E של ABIT מקייאספי, מן הסתם כי הם הכי זולים (230 שקל). האם הלוחות האלה שווים והאם הם יעבדו אם מעבד willamate 1.6ghz, באס 100*4 ?

בקשר לזכרון אני כנראה אקנה שני סטיקים של 256 value לדואל צ'אנל, ואז אולי אעשה אוברקלוק למעבד כי אני לא אהיה מוגבל ע"י זיכרון בגלל הוא יפעל במהירות נמוכה משהו יכול. עד כמה אני יכול אם בכלל להמריץ אותו ?

מחכה לתגובות.

פורסם

לא הייתי בונה על אוברקלוק רציני על ויליאמייט. לא תגיע איתו ליותר מ1700, מקסימום 1800. עריכה - אחרי הצצה קטנה במאגר האוברקלוק ובפרויקט המדהים של הוויליאמייט ב2200, אני חוזר בי ואומר שתוכל להגיע איתו גם ל2000 אם תתאמץ.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, זה גם ככה לא חשוב לי מאוד.

מה בקשר ללוח ? הא הוא טוב ?

פורסם

הלוח טוב אבל תבדוק טוב שהלוח נבדק עם ווילי (באתר היצרן)

פורסם
  • מחבר

אוףףף, עכשיו התקשרתי לחנות ואמרו לי שאין להם את הלוח הזה זמין אין להם בכלל לוחות 478 זמינים :-\

פורסם

בוא תבין משהו אחד שאני הבנתי אחרי שהבאתי את הלוח מKSP הבאתי is7-v2 אגב אחלה לוח אם תשיג עם צי'פ של 865 זה יהיה טוב

עכשיו תבין כל מעבד אבל כל מעבד בלוח של abit סוקט 478 שעובד במהירות 400 יעבוד בלוח של אביט רק עם הליבת שלו היא נורטווד northwood

רשום את זה גם בחוברת של הלוח או באתר וזה בדוק מניסיון שלי אז אל תעשה תטעות שלי בהצלחה לך אגב אני הסתדרתי בסוף החלפתי מעבד

תנסה למצוא לוח משומשים במחירים סבירים :xyxthumbs:

פורסם

לא יותר פשוט להחליף את הקירור של הצ'יפסט?

פורסם
  • מחבר

לא, אתה לא מבין, הצ'יפסט נשרף כליל. המחשב אתמול עוד נדלק, היום הוא כבר אפילו לא נדלק. אני פירקתי את כל המחשב וניקיתי אותו מאבק, אחרי זה הרכבתי חזרה שום דבר לא עזר. ניתקתי הכל כדי לראות אם יש בעיה במשהו אחר, לא נדלק. החלפתי ספק, לא נדלק. זה בטוח הלוח.

פורסם

יש לוח 478 בשם

ASROCK P4I65G

הוא לוח טוב וזול והיה זמין לפני כמה זמן אבל אין לי מוסג אם הוא טוב ב O.C

פורסם

אז תנסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים