פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים שלום חברים , יש לי בעיה קטנה עם הכוננים ... יש לי 2 כוננים DVD רגיל וצורב DVD , ב-Windows XP Pro SP2. ה-DVD הרגיל נשאר עם LABEL של דיסק ששמתי לו לפני חודש , ולא משנה כמה דיסקים אני מחליף , restarts או ejects זה לא עוזר !! אני יכול להפעיל את הדיסקים מהכונן , הכונן קורא אותו ואני יכול להשתמש בדיסק ... והצורב DVD בכלל לא מקבל את ה-LABEL של הדיסק , אבל מזהה את הדיסק ואפשר להפעיל דברים. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת , שכל הזמן מחפשת את הדיסק בכונן (כנראה בפנייה ל-LABEL או משהו כזה ... ) ולא מוצאת אותו ! באג / וירוס / תוכנה שדפקה לי את העסק .... מה זה יכול להיות? אה, ועוד משהו , ה-Autoplay לא עובד לי . תודה !
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים לגביי הצורב DVD - מה הדגם? יש סיכוי שעידכון קושחה יעזור.לגבי הכונן השני - נתק אותו מהמחשב ותאתחל.אח"כ תחבר אותו שוב ותראה אם הבעיה חוזרת.
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר הצורב NEC 3520A . את הכונן השני LG DVD GDR8161B ניתקתי וחיברתי וזה לא עזר ..
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים לגביי הצורב DVD: נסה להוריד עדכון קושחה רמשי מאתר של NEC או עדכון לא רשמי מכאן - http://liggydee.cdfreaks.com/page/לגביי כונן ה-DVD: לא ברורה לי בדיוק מה הבעיה. יש לך אפשרות לבדוק אותו במחשב אחר אולי?
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר אני יכול לבדוק במחשב אחר אבל אני די בטוח ב-97% שזה משהו תוכנתי ולא משהו בחומרה ... עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.