עבור לתוכן

cmv 22" 2350 שקל, אחריות 3 שנים, חברה לא הכי מוכרת, אבל שווה קנייה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

KSP מוכרים מסך chi mei cmv wide "22.1 ב 2350 שקל , נותנים לו אחריות של 3 שנים.

אני יודע שהייצרן לא ממש מוכר, וכבר דיברתי עליו, ולא המליצו בגלל הייצרן. אבל העובדה שנותנים עליו 3 שנים לא משנה משהו ??

לא שווה לחשוב על העסקה פעם שנייה ?

תודה

MORIEL

פורסם

תברר על מה האחריות...כמה פיקסלים שרופים עד שמחליפים לך וכו'...

אם המליצו שלך שלא אז בכללי עדיף שלא...

פורסם
  • מחבר

טוב, הבנתי שצריך לבר עד כמה האחריות מקיפה...

אבל, כמה פיקסלים שרופים להחלפת המסך זה בסדר, שאני יוכל לעשות את הקנייה ?

תנו לי גם עוד כמה דברים לשאול את המוכרים, שאני יוכל להתקיל אותם, ולדעת עד כמה האחריות מקיפה.

תודה

MORIEL

פורסם

בKSP האחריות על כל מסכי הLCD היא על 4 פיקסלים שרופים. ואני דווקא הייתי כן שוקל לקנות את המסך, רק ש22 אינץ' לדעתי זה גדול

תלוי מה המרחק שלו ממך

פורסם
  • מחבר

אתה כאילו בא ואומר לי שהוא גדול מדי?

תמיד ידעתי שגדול יותר, זה טוב יותר (בהרבה מובנים שונים..) ועכשיו אתה אומר שזאת יכולה להיות בעיה?!

תראה, המסך מחשב אמור לשמש אותי גם בתור הטלוויזיה בחדר שלי, אני מוציא את מה שיש לי עכשיו (21" TOSHIBA bazooka) שהוא לא רע בתור טל' לחדר, אבל לא מספיק...

המרחק ביני לבין המסך יהיה בין 1 מטר (אני תולה אותו על הקיר) לבין 2-3 מטרים.

אני לא דואג למרחק ולכך שיהיה לי מסך יותר מדי גדול, אני רק דואג לקנות מוצר איכותי, לא את הכי איכותי, אבל סה"כ אני מוציא פה 2300+ שקל, זה לא המון, אבל סכום לא מבוטל !

אז אם מישהו חושב אחרת, הוא יכול להגיב, אני מקווה לקנות מסך בשבוע הקרוב, ואם עד אז מישהו ישנה את דעתי, ויעזור לי להחליט ביותר ביטחון, אנ יודה לו או להם מאוד !

תודה, ושבוע טוב :)

MORIEL

פורסם

הלכת לראות אותו בתצוגה?

רק ככה תוכל להתרשם יותר מאשר הנתונים שלו,שהם טובים.

פורסם
  • מחבר

אההה... לא, עוד לא הלכתי לראות אותו, אני לא בדיוק גר ליד סניף שלהם..

אבל אני מקווה מחר לקבל את המחשב שהזמנתי מ KSP, ואז גם ייצא לי לראות אותו.

הבעיה שלי היא של מזומנים כרגע.. כך שאני כנראה ייאלץ להסתפק ה 20" שעולה 600 שקל פחות.

אבל אם ההורים שלי ייעזרו לי קצת אני ישתדל להגיע ל 22", סה"כ נראה לי הם אותה המידה בגובה, כי ה 22" הוא בפורמט רחב, אז מפסידים קצת שטח מהמסך..

טוב, תודה, בסך הכל רק רציתי לדעת אם אתם ממליצים על העסק של המסכים האלה- ללא מדבקה של מותג גדול על הפרונט שלהם, והבנתי שאתם לא שוללים:)

MORIEL

פורסם

קודם כל, זו חברה דיי מוכרת.

דבר שני- ראיתי את המסך בתצוגה שלהם והוא נראה דיי מרשים. הוא דיי גדול.

דבר שלישי- האחריות של KSP על מסכים בגודל כזה היא על מעל ל 10 פיקסלים שרופים. (4 ברגע המסירה)

אני אומר את זה בתור אחד שקנה שם (לא שהייתה לי בעיה עם המסך): זה לא משהו.

פורסם
  • מחבר

וואלה,

איזה מסך קנית אצליהם ?

פורסם

10 פיקסלים שרופים זה די הרבה

פורסם

נכון.

Polyview V398

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים