עבור לתוכן

triplex - איך הם נחשבים?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שהכרטיסים שלהם די זולים יחסית.

השאלה היא מה זה אומר על האיכות שלהם ביחס לכרטיסים של חברות אחרות?

הם נחשבים חברת "קבר" ?

פורסם

הם נחמדים.

פורסם

אני חושב (בבקשה לא להגיב עם לא אהבתם את הדעה) שכרטיס מסך, כל עוד הוא מבוסס על אותו הצ'יפסט אז תיקח הכי זול (חוץ מהכרטיסים

של Chaintec ו-Sparkel ו-Innovision ו-Power Color ו-PowerMagic), אלה הם חברות קבר ממש, כרטיסים עם איכות מסריחה,

אבל Triplex לדעתי מצויינים, יש להם קירור מסיבי, וכרטיס יפה מאוד, והכי חשוב איכות תמונה וביצועים מצויינים, ומחיר נוח מאוד,

אז לדעתי זה אחלה כרטיסים, תיקח את הכי זול שאתה מוצא רק שלא יהיה של החברות שציינתי.

אני הייתי לוקח של אחת החברות הבאות:

Leadtek, S/U/M/A, Gainward, hercules, gigabyte, ASUS, Abit, ATI, Msi, Triplex.

הכרטיסים מסודרים לפי הסדר לא בגלל הביצועים או האיכות, אלא בגלל מה שעלה לי בראש.

פורסם

אני בכל זאת יחלוק על דבריך...

בכרטיסים של ניודה יש הבדל ודיי גדול אפילו. בגלל הזכרונות והפילטרים שמשתנים מחברה לחברה. ועוד חלק שנהיה דיי חשוב בימינו, יכולת אובר קלוק....

פורסם

דווקא שמעתי שהם בין החברות הכי מומלצות לOC!

פורסם

לדעתי כרטיס זה מוצלח מאוד , מחיר טוב , תוצאות OC שלא מביישות שום חברה ... וגם יש VIVO תוספת לא רעה .

פורסם

לדעתי כרטיס זה מוצלח מאוד , מחיר טוב , תוצאות OC שלא מביישות שום חברה ... וגם יש VIVO תוספת לא רעה .

והוא בהחלט נראה טוב דרך חלון...

פורסם

והדגם Ti 4600 מגיעה במזוודה כסופה עם חלון והיטסינקים לזכרון 8) ;D

פורסם

Silver Coating - קישור לאתר החברה..

שמתם לב?

הם טוענים שהכרטיס רץ בטמפ' נמוכה יותר מהכרטיסים שמשתמשים ב-PCB רגיל, בגלל שבשלהם משלבים אלמנטים של כסף שעוזרים לאיבוד חום יותר מהיר..

לא יודע אם זה נכון או לא, אבל בהחלט ניראת לי כמו חברה חביבה, והמחיר אפילו יותר...

פורסם

מי היבואן?

פורסם

היבואנים הרשמיים הם "גן החיות", חחחח.....מ......... לי יש TripleX ;D

פורסם

אני חושב (בבקשה לא להגיב עם לא אהבתם את הדעה) שכרטיס מסך, כל עוד הוא מבוסס על אותו הצ'יפסט אז תיקח הכי זול (חוץ מהכרטיסים

של Chaintec ו-Sparkel ו-Innovision ו-Power Color ו-PowerMagic), אלה הם חברות קבר ממש, כרטיסים עם איכות מסריחה,

אבל Triplex לדעתי מצויינים, יש להם קירור מסיבי, וכרטיס יפה מאוד, והכי חשוב איכות תמונה וביצועים מצויינים, ומחיר נוח מאוד,

אז לדעתי זה אחלה כרטיסים, תיקח את הכי זול שאתה מוצא רק שלא יהיה של החברות שציינתי.

אני הייתי לוקח של אחת החברות הבאות:

Leadtek, S/U/M/A, Gainward, hercules, gigabyte, ASUS, Abit, ATI, Msi, Triplex.

הכרטיסים מסודרים לפי הסדר לא בגלל הביצועים או האיכות, אלא בגלל מה שעלה לי בראש.

יופי. מה קטע? פסלת חצי מהחברות ואמרת שהעיקר שזה אותו צ'יפסט.

אני חולק עליך, לפי דעתי, אם כבר מגיעים לסכומי השקעה גבוהים בקניית כרטיס מסך עדיף להוסיף עוד כמה גרושים בשביל לקבל משהו טוב ואיכותי.

פורסם

TI 4200 OF GAINWARD IS THE BEST IHAVE ONE HE HAS THE BEST MEMORY OF ALL TI CARDS.

3.3NS

פורסם

אבל במחיר שלו יש יותר טובים

פורסם

triplex אחת החברות הטובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים