פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים שלום, אני רוצה לדעת אם יהיה הרבה ישראלים שייקנו את Battlefield 2142, אם אתה בעצמך קונה אז תגיד פשוט כן... אם אתם לא יודעים מתי יייצא BF2142 אז אני ייגיד לכם: ב-10/10/2006 בארה"ב, בישראל זה יגיע לקראת סוף חודש אוקטובר. לכל החובבנים של כל סדרת באטלפילד אז הנה האייסיקיו או המסנג'ר שלי: 279188637/ kfirlion15@walla.com, אני רוצה לשחק עם ישראלים בסרברים, כי אני מתכוון גם לקנות. תודה על תשומת הלב
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים תאמין לי, זה באגים בגלל המנוע הגרפי, אבל הם יביאו אותם הפעם חזקלמה לי להאמין לך ?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים why buy a DICE game? im not dumb enough to pay for somthing that's barly qualified to be released as a beta.EA - Fail Everything
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים why buy a DICE game? im not dumb enough to pay for somthing that's barly qualified to be released as a beta.EA - Fail EverythingIf you manage to get this game to actually run it's preatty good.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר טוב, אם אתה לא רוצה אל תאמין אבל תדע לך שזה משחק מאוד מצליח והרבה אנשים משחקים בו, זה לא אומר אם יש הרבה באגים אז זה משחק גרוע ולא טוב, כך דוגמא: בקונטר-סטרייק יש הרבה באגים יותר מבאטלפילד 2 (יצאו איזה 20 פאטצ'ים) ועדיין הרבה אנשים משחקים בו, אנשים משחקים כי כ-י-ף להם ולא בגלל איזה כמה באגים מסריחים, אז תהיה בטוח שמשחק קונים בשביל הכיף שבו ולא חשוב עד כמה יש בו באגים, יש כאלה שאוהבים באגים, אז אל תדאג....
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים תאמין לי, זה באגים בגלל המנוע הגרפי, אבל הם יביאו אותם הפעם חזקאתה מודע לכך שזה אותו מנוע גרפי רק שהולבש על BF2 "מוד" חדש?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים למה לקנות משחק חדש ולחכות חודשיים עד שDICE יסדרו חמישה אחוז מהבאגים בעוד שבטח יצא מוד שיעתיק את 2142 לBF2?נשמע לי מוזר.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים חוץ מזה הולך לצאת ET:QW שיקרע לBF2142 את הצורה, וזה עוד לפני שדיברתי על Unreal2007 :
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים If you manage to get this game to actually run it's preatty good.i have a beta account, buggeist thing west side of Vista
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים אני אחכה חודש אחרי שיצא ואז אחליט. עשיתי טעות שקניתי את אובליביון - יש לי מחשב חזק אבל זה לא רץ חלק. בשיא הרצינות. לא אכפת לי כמה מדהים המשחק - אני רוצה שירוץ חלק. חוץ מזה הוא נהיה משעמם אחרי חודשיים (אבל איזה חודשיים מדהימים ווווווווההה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.