עבור לתוכן

מי הולך לקנות את ה-BF2142?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לדעת אם יהיה הרבה ישראלים שייקנו את Battlefield 2142, אם אתה בעצמך קונה אז תגיד פשוט כן...

אם אתם לא יודעים מתי יייצא BF2142 אז אני ייגיד לכם: ב-10/10/2006 בארה"ב, בישראל זה יגיע לקראת סוף חודש אוקטובר.

לכל החובבנים של כל סדרת באטלפילד אז הנה האייסיקיו או המסנג'ר שלי: 279188637/ kfirlion15@walla.com, אני רוצה לשחק עם ישראלים בסרברים, כי אני מתכוון גם לקנות.

תודה על תשומת הלב :xyxthumbs:

• תגובות 62
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מי מספיק מטומטם לקנות את זה כשיש כל כך הרבה באגים בBF2 ?

פורסם
  • מחבר

תאמין לי, זה באגים בגלל המנוע הגרפי, אבל הם יביאו אותם הפעם חזק

פורסם

אממ,אני מעדיף לחכות ל ET:QW :)

פורסם

למה לי להאמין לך ?

פורסם

why buy a DICE game? im not dumb enough to pay for somthing that's barly qualified to be released as a beta.

EA - Fail Everything

פורסם

אממ,אני מעדיף לחכות ל ET:QW :)

what he said

פורסם

why buy a DICE game? im not dumb enough to pay for somthing that's barly qualified to be released as a beta.

EA - Fail Everything

If you manage to get this game to actually run it's preatty good.

פורסם
  • מחבר

טוב, אם אתה לא רוצה אל תאמין אבל תדע לך שזה משחק מאוד מצליח והרבה אנשים משחקים בו, זה לא אומר אם יש הרבה באגים אז זה משחק גרוע ולא טוב, כך דוגמא: בקונטר-סטרייק יש הרבה באגים יותר מבאטלפילד 2 (יצאו איזה 20 פאטצ'ים) ועדיין הרבה אנשים משחקים בו, אנשים משחקים כי כ-י-ף להם ולא בגלל איזה כמה באגים מסריחים, אז תהיה בטוח שמשחק קונים בשביל הכיף שבו ולא חשוב עד כמה יש בו באגים, יש כאלה שאוהבים באגים, אז אל תדאג....

פורסם

אתה מודע לכך שזה אותו מנוע גרפי רק שהולבש על BF2 "מוד" חדש?

פורסם

למה לקנות משחק חדש ולחכות חודשיים עד שDICE יסדרו חמישה אחוז מהבאגים בעוד שבטח יצא מוד שיעתיק את 2142 לBF2?נשמע לי מוזר.

פורסם

חוץ מזה הולך לצאת ET:QW שיקרע לBF2142 את הצורה, וזה עוד לפני שדיברתי על Unreal2007 ::)

פורסם

If you manage to get this game to actually run it's preatty good.

i have a beta account, buggeist thing west side of Vista

פורסם

enemy territory quake wars

:xyxthumbs:

פורסם

אני אחכה חודש אחרי שיצא ואז אחליט.

עשיתי טעות שקניתי את אובליביון - יש לי מחשב חזק אבל זה לא רץ חלק. בשיא הרצינות. לא אכפת לי כמה מדהים המשחק - אני רוצה שירוץ חלק.

חוץ מזה הוא נהיה משעמם אחרי חודשיים (אבל איזה חודשיים מדהימים ווווווווההה :) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים