פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים היי יש לי שני מחשבים, PC ולפטופ. עם ראוטר אלחוטי DLINK הבעיה היא שכאשר אני מנסה להקים רשת בניהם, הPC רואה את הלפטופ, ומצליח לקרוא ממנו קבצים אבל הלפטופ לא מצליח להיכנס לPC כל הכונן עליו משותף, ושניהם על אותה WORKGROUP מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר מן הסתם ביטלתי אותו (משהו מוזר, כשאני מנסה להיכנס לפיירוול של XP בנייח הוא לא מצליח... אומר שצריך להתקין ICS )
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים קודם כל אני מקווה שעל ה-PC לא מותקן נורטון - במידה וכן מצאת את הבעיה.אם אין לך נורטון הבעיה כנראה נובעת מהרשאות ה-SHARING בתיקיית ה-SHARED FOLDER שב-PC. תבדוק שאנשים מקבוצת העבודה מורשים לראות ולשנות בו.אצלי זה פתר את הבעיה. מקווה שיעזור.בהצלחה, ויום נעים.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר אין לי נורטון, וזה היה ככה (ז"א, היה אישור לשינוי קבצים וכו...) אין לי תיקיית שיתוף- כל הכונן משותף מה שמוזר הוא, שזה היה ככה, הרשת עבדה והכל היה טוב - אבל יום אחד כשהדלקתי המחשב - הלך!! אין יותר גישה!! ומאז זה ככה מה לעשות??
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים נסה להוציא את המחשבים מקבוצת העבודה טלהכניס אותם שוב - כמו כן לבטל ולהחזיר את השיתוף...אולי זה יעזור.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.