עבור לתוכן

שאלות למומחי המדפסות (כן, שוב HP ב- 300 שקל...)

Featured Replies

פורסם

הבנתי אותך - אתה לא רוצה לטרוח ולחפש חנות אמינה, אז אתה הולך לאופיס דיפו ויהי מה.

לא אמרתי לך שאין מקומות אחרים - לא שאלת!! התעקשת על אופיס דיפו - אז מה לעזאזל אתה רוצה? אתה נהנה לסתור את עצמך?

יש מיליון חנויות שאתה יכול לקנות בהן מדפסות אבל אתה רוצה שם - שיבושם לך.

אתה בעצמך טוען שאתה חסר ניסיון בתחום - אז למה אתה מתעקש? אתה חושב שאני בודה מלב? שאני היחיד שחושב ככה?

כן, אני חושב ששאלות צריכות להיות לעניין ושהשואל צריך גם שיהיה לו מושג קלוש בנושא כדי שיגדיר מה הוא רוצה - אחרת זה בלתי אפשרי לעזור ולייעץ.

בעיקר בתחום של המלצות רכישה.

עכשיו לעניינו - תרשום לפנייך:

HP - יש להם באמת מדפסות בסדר גמור. בלי ציניות.

הבעיה היא שרכישה של מדפסת לא נגמרת במדפסת עצמה - אצל HP ראשי הדיו יקרים להחריד ועם הזמן (והתיישנותו של הדגם) הם נוטים להעלות את מחירי הראשים הישנים או להוציא אותם מהמגוון כדי שהדבר ישמש תמריץ לאנשים לקנות מדפסת חדשה.

ב-HP לא עושים כסף ממדפסות (ותאמין לי שבעניין הזה אני יודע היטב על מה אני מדבר) אלא מראשי הדיו היקרים, והדפים להדפסת תמונות.

קנייה של מדפסת HP זולה ככל שתהיה היא רק ערובה להוצאות גדולות על דיו בעתיד.

ואם אתה חושב שכל החברות ככה אז אתה טועה - אצל אפסון, קנון, וזירוקס, המחירים סבירים בהחלט.

עוד סיבה - האחריות, והשירות.

מספיק לעשות חיפוש ברשת על השירות של HP ישראל כדי להבין ששומר נפשו ירחק - שתדע לך שהאנשים של HP מודים בזה!.

לחברה הזאת לא הכי איכפת מהלקוחות שלה - ואני לא מחדש פה כלום. תחפש.

למזלי HP היא לא חנות - אז אני יכול להגיד לך בדיוק מה דעתי עליהם בתקווה שתבין.

אופיס דיפו לעומת זאת היא חנות - ואני לא הולך לדון בה מתוך ציות לחוקי הפורום.

שיהיה לך יום נעים.

פורסם
  • מחבר

ראשית - תודה על העזרה העניינית.

שנית, רק כדי להבהיר את הדברים, תגובתך הראשונית היתה:

"גם קונה HP, וגם עושה את זה באופיס דיפו....כמה טעויות אפשר לעשות?"

לעניות דעתי, אין פה ולו טיפת עזרה. הייתי אומר שיש פה נימה של ציניות והתנשאות אפילו.

לאחר שטענתי שהמחיר בדיפו לגבי המדפסת הוא הזול בארץ (עובדה מוצקה) וקיים יתרון על חנויות וירטואליות (שוב, עובדה מוצקה ויש לי נסיון ברכישות אינטרנטיות), החלטת להצהיר שאני לא יודע על מה אני מדבר. זה הכל. ללא פירוט.

לאחר תגובה נוספת ממני החלטת להשיב ולכלול הסברים, לא לפני שקבעת שאני לא מעוניין לחפש חנות אמינה (עובדה שאני שואל ומברר כבר כמה ימים ברשת), למרות שאיתור חנות "אמינה" הוא בעייתי מעצם הגדרתו.

הוספת שהתעקשתי על אופיס דיפו - תהרוג אותי, אבל חידשתי לי... מנין משתמע שהתעקשתי? כשציינתי שזה המחיר הזול בארץ? עובדה יבשה?

לסתור את עצמי? - מתי עשיתי זאת?

לא אמרתי שבדית דבר מליבך, ביקשתי לציין עובדות. לי יש נסיון נהדר עם מדפסות של HP ולעומת זאת נסיון מר עם מחשבי כף יד שלהם.

איני חסר נסיון. אני חסר מושג בתחום המדפסות.

אמרת שלשואל בפורום צריך להיות מושג על מה הוא מדבר. אם תקרא שוב את כל דברי תגלה שהשאלות המקצועיות שלי לגבי המדפסת היו ממוקדות למדי.

ידידי היקר, טול קורה מבין עיניך ונסה להניח את הקריז בצד בבואך לעזור.

ושוב - אני מודה על עזרתך, למרות שהייתי שמח לקבל אותה ללא התוספות :-)

פורסם

הבנתי אותך - אתה לא רוצה לטרוח ולחפש חנות אמינה, אז אתה הולך לאופיס דיפו ויהי מה.

לא אמרתי לך שאין מקומות אחרים - לא שאלת!! התעקשת על אופיס דיפו - אז מה לעזאזל אתה רוצה? אתה נהנה לסתור את עצמך?

יש מיליון חנויות שאתה יכול לקנות בהן מדפסות אבל אתה רוצה שם - שיבושם לך.

אתה בעצמך טוען שאתה חסר ניסיון בתחום - אז למה אתה מתעקש? אתה חושב שאני בודה מלב? שאני היחיד שחושב ככה?

כן, אני חושב ששאלות צריכות להיות לעניין ושהשואל צריך גם שיהיה לו מושג קלוש בנושא כדי שיגדיר מה הוא רוצה - אחרת זה בלתי אפשרי לעזור ולייעץ.

בעיקר בתחום של המלצות רכישה.

עכשיו לעניינו - תרשום לפנייך:

HP - יש להם באמת מדפסות בסדר גמור. בלי ציניות.

הבעיה היא שרכישה של מדפסת לא נגמרת במדפסת עצמה - אצל HP ראשי הדיו יקרים להחריד ועם הזמן (והתיישנותו של הדגם) הם נוטים להעלות את מחירי הראשים הישנים או להוציא אותם מהמגוון כדי שהדבר ישמש תמריץ לאנשים לקנות מדפסת חדשה.

ב-HP לא עושים כסף ממדפסות (ותאמין לי שבעניין הזה אני יודע היטב על מה אני מדבר) אלא מראשי הדיו היקרים, והדפים להדפסת תמונות.

קנייה של מדפסת HP זולה ככל שתהיה היא רק ערובה להוצאות גדולות על דיו בעתיד.

ואם אתה חושב שכל החברות ככה אז אתה טועה - אצל אפסון, קנון, וזירוקס, המחירים סבירים בהחלט.

עוד סיבה - האחריות, והשירות.

מספיק לעשות חיפוש ברשת על השירות של HP ישראל כדי להבין ששומר נפשו ירחק - שתדע לך שהאנשים של HP מודים בזה!.

לחברה הזאת לא הכי איכפת מהלקוחות שלה - ואני לא מחדש פה כלום. תחפש.

למזלי HP היא לא חנות - אז אני יכול להגיד לך בדיוק מה דעתי עליהם בתקווה שתבין.

אופיס דיפו לעומת זאת היא חנות - ואני לא הולך לדון בה מתוך ציות לחוקי הפורום.

שיהיה לך יום נעים.

הדיו של hp באמת יקר אבל יש לזה פתרונות. אפשר לקנות ראש דיו לא מקורי ב50 ש''ח בערך לראש (אצלי זה ככה), או שאפשר לקנות ערכת מילוי ואחרי שמתנסים עם זה פעם אחת ולומדים איך לעשות אפשר לקנות צבע לדפסת בכמות גדולה (אני קניתי בקבוק של חצי ליטר מכל צבע, 100 ש''ח לכל צבע, סה''כ יוצא 400, אבל זה להמוןןןןן זמן) ככה שיש פתרונות.

פורסם

קבל עצה על סמך נסיון אישי ומר:

תתרחק ממדפסות EPSON כמו מאש.

קניתי (ד"א גם באופיס דיפו ) EPSON CX3600 ,הסיבה היחידה שלקחתי אותה היא שבניגוד ל HP משולבת נוספת שהייתה ש לאפסון יש ראשי דיו נפרדים.

אז מה הבעיה?

הבעיה היא שבכל הדלקה המדפסת עושה ניקוי ראש ובתהליך הזה לוקחת לא מעט צבע,בשניה שנגמר מיכל דיו אחד אי אפשר להדפיס במדפסת וצריך ללכת לקנות את המיכל החסר.

אבל הבעיה שבד"כ המיכלים נגמרים בו זמנית ואז אני צריך לקנות ב 200 שקל צבע חדש שאחרי שבועיים כמעט בלי הדפסה הצבע מתבזבז.

לכן עצה שלי תתרחק מ EPSON

רוצה סורק קח-יש למשולבת הזאת סורק מעולה.

פורסם

לאחר שטענתי שהמחיר בדיפו לגבי המדפסת הוא הזול בארץ (עובדה מוצקה) וקיים יתרון על חנויות וירטואליות (שוב, עובדה מוצקה ויש לי נסיון ברכישות אינטרנטיות), החלטת להצהיר שאני לא יודע על מה אני מדבר. זה הכל. ללא פירוט.

טענת שקנייה במקום הזה מספקת לקונה "גב" - על זאת באה התרעומת שלי.

לא הרחבתי ולא פירטתי עקב חוקי הפורום - קרא אותם ותבין מדוע נהגתי כפי שנהגתי.

אני לוקח בחזרה את מה שאמרתי בנושא ההתעקשות ומתנצל - הנחתי שעצם העובדה שאתה מציין ששם המחיר הטוב ביותר, הופכת את החנות ליחידה בה אתה מעוניין לקנות.

נחזור לעיקר:

אני ממליץ לך לקנות מכשיר של CANON וזאת מכמה סיבות:

1. מחיר הדיו.

2. שירות ואחריות עדיפים.

3. איכות הדפסה טובה יותר ממקבילים של HP.

כמו כן אני ממליץ להימנע ממכשירים משולבים אלא אם זה צורך חיוני - מדפסת טובה וסורק בנפרד בד"כ עולים טיפה יותר, אבל שווים כל שקל שאתה משקיע בהם.

יום נעים.

פורסם

מחיר הדיו של קאנון יקר באותה מידה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, לבסוף נרכשה ה- MP150.

עדיין באופיס דיפו, מחיר נהדר של 400 ש"ח (לאחר החזר מזומן של 150 ש"ח מהחברה).

שוב תודה!

פורסם

וכמה עולים ראשי דיו בשבילה?

פורסם

מחירים הדיו : 100-110 לשחור 110-120 לצבעוני .. אני חושב שזה cl-41 cl-40

תתחדש מדפסת מעולה, המשולבת הכי טוב שיש לדעתי, אחרי הmp170 שלי, שתכל"ס ההבדלים ממש מזעריים .. זה רק העיצוב שאני יותר אוהב והקורא כרטיסים.

פורסם

הצבע ממש ממש יקר. אין דיו ממוחזר יותר זול? או ערכות מילוי?

פורסם

אל תדבר על מחירים זולים בארץ...

בשום תחום

אולי יש מחירים זולים יחסית

אבל זה כבר לא אותו דבר

פורסם

טוב אפילו שהכל נסגר פםה אני רוצה לנסות לעזור כמה דברים:

1. זה שמחשב לא מזהה את מדפסות של HP דבר נפוץ, קרה לי כבר בשתי מדפסות שלהם בעבר אבל לא נורא...

כי זה בד"כ בגלל תהליך התקנה מאד דקדקני בחלק מדגמים הסובב לרוב סביב סוגיה של מתי בדיוק לעשות מה ואיך (טלפון לתמיכה שלהם והכל נגמר).

2. אני לא מת על HP אהבתי את CANON יותר למרות שהיום יש לי HP . גם ל CANON יש חסרונות בעבר לפחות היה להם בעיה של התייבשות ראשי דיו

כאשר לא משתמשים במדפסת הרבה זמן, לגבי היום? לא יודע!

היתרון של HP שהן נוחות למי שלא מבין המדפסות (למשל אם עבדת אחד לאחד לפי הערות התקנה היא חלקה אבל אם אתה חושב שאתה מבין ומתקין לב אז יש

בעיות כמו שהזכרתי למעלה - תזמון של חיבור של כל דבר ודבר). מי שמבין בתפעול בסיסי+ יכול להתחיל לחשוב על מדפסות אחרות כמו CANON,

אז שיעשה בדיקה של יתרונות מול חסרונות ספיציפיים וגם לגבי עלויות כשהכי חשוב לחשוב כמה את מדפיס להסתכל לאורך זמן.

3. לי יש משולבת ישנה של HP דגם PSC 1110 , שמעתי שמועה וגם חשבתי על זה שיש הרבה צמדי מדפסות של HP שדומות,

האם יש מצב שבו ברכיבי חומרה אחרים כמו צורבים וכרטיסי מסך, ששם מחליפים את תוכנה הצרובה אז המכשיר משודרג,

האם נראה לכם שאפשר לשדרג מדפסות כאלה, גם?(למשל בדגם שלי הוא מזהה אותה לפי ברקוד בהתקנה בצידה השני של הדבקה)

האם מדבקה אחרת הייתה משדרגת אותה? מה דעתכם ? מישהו ניסה? או יודע משהו על זה?

4. בתור מי שמדפיס הרבה, אני ממליץ לכולם לחשוב כמה הם צריכים הדפסות בשחור לבן. אם אתה משתמשים הרבה ואין לכם בעיה של מקום להחזיק 2 מדפסות,

אז מומלץ לקנות מדפסת לייזר בנוסף לצבעונית פשוט לאורך זמן זה מחזיר את עצמו. למשל מדפסת XEROX לייזר עולה 600 ש"ח או אפילו פחות מגיעה עם טיונר.

טיונר מקורי עלה 400 ש"ח , חלופי/ממוחזר אפשר להשיג בלי להתאמץ ב 250-300. טיונר מספיק ל 3000-5000 דפים.

(אצלי 5000+ כי הפעלתי את אפשרות לחסכון בטיונר), בעצם נטו המדפסת עולה 200-300 ש"ח, ככה שמהר מאד מחזירים את השקעה מחילים להרוויח.

בקיצור תחשבו על ותעשו את חישוב שלכם.

5. לגבי אופיס דיפו אין ספק שהם יותר יקירים אבל לפעמים זה שווה את זה כי רק הזמן ונסיעות/משלוח עולים לך לפעמים יותר. גם, הנושא של אמינות מאד חשוב אני למשל קניתי נגן MP3 ב 50 ש"ח פחות מחנות אחרת, הוא התקלקל, אפילו שחברה מייבאת נותנת אחריות כל טרחה להתווכח ולהסביר מולם כולל נסיעה לשם או משלוח של המכשיר אליהם כבר לא שווה את הפרש. בת דודה שלי קנתה מכשיר דומה באופיס דיפו וכשהיה לה תקלה, בלי הרבה הסברים החליפו לה לחדש (אחרי חצי שנה).

שיהיה סופ"ש נחמד ורכישות מוצלחות לכולם,

טל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים