פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים ^^^וואי חתיכת נוסטלגיהשיחקתי בו כשהייתי קטןאבל אני ממש לא זוכר איך קוראים לו...
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים הנה אתגר קטן אבל עם רמז גדול זה משחק של המחשב האגדי קומדור 64[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים אוקיי אני יתן עוד רמז זה משחק אימה ישן(שלפחות לי עשה סיוטים בתור ילד) הציד שלכם כולל 1.אלמנה שחורה בגודל בית2.דבורה בגודל בית3.צפרדעים בגודל בית4.שלדים שרצים אליכם עם חנית כשאתם מנסים לצוד רוח רפאים(קחו ניחוש באיזה גודל)5.נחש קוברה בגודל הר6.אני לא יודע איך להגדיר את היצור האחרון, אני חושב שג'וק גדול מפחיד שמופיע רק כשיש ברק זה מספיקאה וקחו עוד רמז גדול מאד לשם שלו: שימו לב איפה הוא מתרחש
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים יש כמה משחקים? היה לי רק את הדמו :-[ חחח! אני רואה שהגיע הזמן לשיעור קצר בסלנג אחד ה___ = אחד מן ה___ טובים/מעולים/משובחים/איכותיים דוגמאות: "זה אחד המשחקים! = זה אחד מן המשחקים הטובים!" "הוא אחד הגברים! = זהו אחד מן הגברים האיכותיים!" "זו אחת הזונות! = זוהי אחת מן הזונות המשובחות!" Get the picture?
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים יואאווו כמה חרשתי על המשחק הזה!!!!!!!!!!!!!!!!! משחק ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושכחתי איך קוראים לו!!!! ועכשיו אני יודע, GEX!!!!!!!!!! :silly: :silly:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.