פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים כן זה SHADOW OF THE BEAST, זה בערך משחק כמו ברמה של גוטיק 3 כי הוא גרם לי לגייס את כל המניפולטיביות שלי בשביל שיקנו לי אמיגה...אני עכשיו אלך להריץ איזה ניסיון באמולטור...מקווה שלא אשתעמם
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אחד המשחקים הטובים בזמנו בז'אנר. אכן ROTT. WINNER! קוראים לו ROTT ?????????????????? לכל הרוחות, לפני כמה שנים חיפשתי אותו למוות, והייתי בטוח שקוראים לו ROOT ......... :-X
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים LOL Rise Of The Triad וכן, היתה תקופה שגם אני הייתי בטוח שקוראים לו ROOT, אבל אז נזכרתי שתמיד כתבתי rott בשביל להפעיל אותו
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים תאמינו או לא סיימתי מלא שלבים של TIM!!!!! כשהאיתי עוד קטן קטן... זה לא היה באמת אתגר, זה היה רגע נוסטלגיה... יש לי פה מותקן TIM אבל זה גרסה דמו כזאת.. מאפן...
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים יש מצב שזה נשאל כבר, לא עברתי על כל ה100+ עמודים האלה בכל מקרה, זה אמור להיות ממש קל לגיימרים הוותיקים ביננו.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים הטירה הנאצית, הראשון.רק בגלל שזה היה קודם והודהמתי לגלות שככה נראה המשחק הראשון בסדרה.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים קוראים לו ROTT ??????????????????לכל הרוחות, לפני כמה שנים חיפשתי אותו למוות, והייתי בטוח שקוראים לו ROOT ......... :-Xלכל מי שחיפש את ROTT או התחיל לחשוב על זה:3D Realms ברגע של שיעמום (כי נמאס להם לעבוד על DNF) הפכו את ROTT לאופן סורס ולכן יש עכשיו גרסת WINDOWS והנה הלינק http://home14.inet.tele.dk/Bna-Info/נ.ב. רק המנוע עצמו אופן סורס בשביל אשכרה לשחק חייבים לספק את הקבצים של המשחק ממקור אחר (למשל גרסת ה SHAREWARE שעדיין אפשרי להוריד מהאתר הרשמי)
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים 3D Realms ברגע של שיעמום (כי נמאס להם לעבוד להעמיד פנים שהם עובדים על DNF) ... אוקי, זה ממש קל. אגב משחקים ישנים, אני מנסה מאז אתמול למצוא משחק מכות של רובוטים, שאחרי כל שלב אתה יכול לקנות שיפורים לרובוט ואתה מקבל יותר כסף ככל שאתה נלחם בתחרויות קשות יותר. אני די בטוח שבשם הופיעה הספרה 16. (או אולי 14... :-\) מישהו מכיר? (אם לא, אני אפתח דיון נפרד על זה)
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים Transport tycoon ואני דיי בטוח שאתה מדבר על One must fall 2097 http://en.wikipedia.org/wiki/One_Must_Fall:_2097 נ.ב. אתה לחלוטין צודק בקשר ל"עובדים על DNF" טעות שלי אני לא מאמין שהתחלק לי מהמקלדת כזה משפט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.