פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים ^^^^^^ואייי!!! מי שמביא לי את השם של המשחק הזה מלך!!!!אני שנים מחפש אותו! איך הייתי חולה עליו...אני יודע שזה דרקן משהו... אם אני לא טועה!
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים לא זוכר את האיות המדוייק, אבל אני כמעט בטוח שמדובר ב: Darakan - משחק גאוני
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אף אחד עדיין לא נקט בשם המלא והמדוייק...דווקא משחק ענק, חבל שאנשים לא מכירים.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אם אתה מתעקש להיות קטנוני אז זה Drakan: Order of the Flameמצויין.עוד אחד..[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים טוב יש לי אחד.. (לא עקבתי אחרי כל ה90 ומשהו עמודים פה כי זה ממש מטורף לחפש אם שמו את זה כבר..) ואני מקווה שאני אסתדר עם העלאת תמונות פה:אני אתן רמז קטן רק לתקופה = הייתי בן בערך 5 כשהמשחק שוחרר (היום אני עוד מעט בן 25..) אז זה ממש לותיקים פה. שחקתי אותו בערך כשהיתי בן 9, כמעט סיימתי אותו רק שנתקעתי לקרעת הסוף עם קטע ממש ממש מעצבן שעד היום אין לי מושג איך עברו אותו..[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים עם התמונה עובדת היה לי את המישחק הזה במחשב פנטים 286 למי שמכיר קצת נוסטלגיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.