פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים Oh my godזה היה אחד הטובים כשהייתי ילד... לגבי השם, לא מזמן חיפשתי אותו בעצמי ולא מצאתי.אני אזרוק ניחוש משום מה זה עולה לי לראש- Beach Monsters???
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מה אתה אומר, אז הצלחתי לחלץ משהו מהמחילות האפלות במוח שלי... ;Dנראה לי שכן נזכרתי עכשיו- Monster Bash... חח שיניתי קצת את המילים מקודם
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Monster_Bash משחק פלטפורמה משובח לכל הדיעות
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים סימולטור הטיסה בחלל הטוב ביותר אי פעם מה קרה לך? זה כל כך רחוק מלהיות סימולטור.... אולי זה כיף, אבל זה לא קרוב להטסת חללית במציאות.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים אחד הגדולים Guarding angel כבר פתר, Hunter/Hunted, אבל הייתי חייב להצטרף ולחזק זה אחד המשחקים המגניבים. הייתי משחק אותו עם חבר שלי באותו מחשב ואין לכם מושג איזה מהיר ואינטנסיבי המשחק הזה יכול להיות. חבל שלא היתה לו אופציה למשחק במודם, חבל שלא עושים לו remake. משחק מדהים.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מי זוכר? Barbar the Barbarian אמנם לא שיחקתי בו, אבל הייתי מרותק בצפייה כשדוד שלי שיחק ב-XT שלו... מה שמצחיק הוא שזיהיתי את התמונה בצבעים למרות שאצלו שיחקנו ב-8 צבעים נראה לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.