פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים נראה כמו איזה שינובי. וואו, גם אני חשבתי על שינובי אבל היססתי לגבי שליחת הודעה כי גירסת השינובי שהכרתי רצה על מחשב ה-XT הישן של דוד שלי חח ככה שאני אומר שאני לא מעודכן לגבי גירסא צבעונית למשחק, כמובן אם זה אכן שינובי
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים לפי הגרפיקה, זה נראה כמו משחק מסוף שנות השמונים או תחילת התשעים (באותה תקופה של double dragon הראשון)הניחוש שלי הוא שזה משחק וידאו שהוסב ל- PC (או אפילו לא הוסב, ורץ תחת אמולטור)
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים [ltr]deer hunter.why the fuck would somebody make or buy such crap?![/ltr]
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים למה אנשים שותים דיאט קולה?אותו דבר.אגב, נראה לי שצריך להוסיף חוק - screenshots צריך להיות מהמחשב שלכם, ולא מאתרים אחרים.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים משחקים שאוהבים שומרים. לא ממש חוכמה לשים משחקים שכוחי-אל שמוצאים בארכיונים של gamespot.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים [ltr]tip: the game is running on emulator[/ltr][attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים metal slugכשהייתי קטן הייתי יושב שעות ליד המכונה בקניונים ומסתכל על הדמועד ששיחקתי באמולטור וגמרתי וירדתי מזה
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים metal slugכשהייתי קטן הייתי יושב שעות ליד המכונה בקניונים ומסתכל על הדמועד ששיחקתי באמולטור וגמרתי וירדתי מזההיה משחק לפני הMetal slug שנקרא G.I JOE או משו כזההוא היווה בסיס לMetal slug
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים נורא הפתיע אותי עד כמה ש- Metal Slug היה מושקע.קצת קלקל שכל ה- 4 (הראשונים?) מאוד מאוד דומים אחד לשני.כן אבל מי שומר משחקים מ90-95? הממ... אני?הנה עוד אחד.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.