פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים תאמצו את הראש כי זה ממש קשה : רמז? (אני ממש לא בטוח, וזה מופרח מהיסוד, אבל זה ניראה כמו פאר קריי)
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים רמז?(אני ממש לא בטוח, וזה מופרח מהיסוד, אבל זה ניראה כמו פאר קריי)רמז:שלושה מתוך ארבעת חלקיו קשורים קשר אמיץ אחד עם השני,והחלק הרביעי אינו קשור אליהם אלא רק בשמו
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים חח לי זה נראה כמו COD2 בשלב בו אתה הולך בתוך הצינור העבה הזה ויורה בנאצים מלמעלה
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים משום מה זה מזכיר לי את הסצינה עם הבאר בצלצול 1רזידנל איוול 4??? :s05:אתם הייתם הכי קרוביםנו איפה כול הגיימרים כאן?! :-*רמז אחרון![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים and the winner isssssssssssssssssssssssss Silent Hill 4: The Room ? [glow=red,2,300]YOSEPH [/glow] :-* :-* :-* :-* :-* :-* :yelclap: :yelclap:
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים [ltr]I can even recognize the town, can't remember it's name though. on the bottom there's a BoS Base (underground) on the left there's a junk yard where you can buy a car if you can get some soft of special battery.[/ltr]
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים יאפ, זה באמת FALLOUT 2 וזאת העיר THE DEN שנשלטת ע"י סוחר עבדים בשם...? עד שחיסלת אותו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.