עבור לתוכן

זהה את המשחק

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אני מקווה שיש לי את הכבוד להתחיל(יותר נכון להמשיך) את הדיון:

עדיין לא גיליתם מהו המשחק, התמונה הראשונה היא מcutscene במשחק והתמונה השנייה היא in game, מדובר במשחק אסטרטגיה שהציוני ביקורת שלו היו נמוכים מאוד(ואוו כמה רמזים!)/

האם זהו Z העתיק?

• תגובות 2.9k
  • צפיות 313.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הנה עוד משחק עתיק שאני נורא אהבתי -

לא קשה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

הנה עוד משחק עתיק שאני נורא אהבתי -

לא קשה...

מלחמת העולמות!! או משו כזה אני לא זוכר את השם במדוייק

הסרט הספר והמשחק השולט למדי!!

פורסם

האם זהו Z העתיק?

Nope.

אני לא מאמין, אתם מזהים משחקים משנת תש"ח אבל לא את מה שאני הבאתי? הייתכן שהבאתי את המשחק הבלתי ידוע האולטימטיבי? :smile1:

פורסם

אני לא מאמין, אתם מזהים משחקים משנת תש"ח אבל לא את מה שאני הבאתי? הייתכן שהבאתי את המשחק הבלתי ידוע האולטימטיבי? :smile1:

תראה... לפני 15 שנה היו הרבה פחות משחקים, אז אם היית קצת עוקב, היית מכיר כמעט את כולם.

ואגב "משחק בלתי ידוע אולטימטיבי" - בתוך אחד שעבד בחברת משחקים אני יכול להביא כמה משחקים שבאמת אף אחד לא מכיר (כי הם לא ממש הצליחו :)), אבל זה לא יהיה יותר מדי מעניין.

פורסם

ברור כמובן שלהביא משחק אנונימי לחלוטין זה מפגר, לא הבאתי משחק שיוצר באוגנדה ונרכש על ידי בעשרות אלפי פאונדים במכירה פומבית חשאית או משהו כזה, זה משחק שקניתי כילד בToys R Us ויש עליו ביקורות באתרים, באמת אף אחד לא יודע? :nixweiss:

פורסם

חבל שלא דילגתם על כמה אנשים פה, ממש נחמד שאין מי שמפקח על התור וצריך לצעוק אחד על השני, שיהיה לכם בכיף עם המשחקים "הישנים" שלכם...

:pissed:

פורסם

נראה אם מישהו מזהה

פורסם

החזרה לטירה הנצית-בעיברית

באנגלית זה החזרה לטירה של אולפנשטין או משהו כזה

פורסם

טוב אני רואה שויתרתם על החידה שלי, אז אני כבר אתן את התשובה -

7th Legion

:xyxthumbs:

פורסם

ארץ המתים?

פורסם

ועוד אחד.

אכן Pizza Tycoon.

פורסם

[ltr]pizza tycoon?[/ltr]

פורסם

Larry?

פורסם

נראה אם מישהו יזהה..

gamebx7.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים