פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים Prehistoricושלי היה Hidden & Dangerousאני לא מאמין שאף אחד לא זיהה אותו :-\
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים משחק שאני אישית מאוד אהבתי, אבל אחרים(ביקורות) מאוד לא אהבו [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים הנה עוד אחד: אחד המשחקים שהכי אהבתי. בגיימספוט הוא מקבל ציון של 8.2 מצטער על התגובה המאוחרת... הדיון הזה פשוט רץ. Gosha אכן צודק! זה Sanitarium. בקצרה: מסופר על דוקטור שמצליח לפתח נוסחא רפואית מסוימת אחרי עבודה קשה, אך באותו ערב הוא עובר תאונת דרכים ומתעורר למחרת בבית משוגעים. Gosha אני חייב לדעת שיחקת בו שאתה מכיר? ואם כן מה דעתך עליו
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים בקצרה: מסופר על דוקטור שמצליח לפתח נוסחא רפואית מסוימת אחרי עבודה קשה, אך באותו ערב הוא עובר תאונת דרכים ומתעורר למחרת בבית משוגעים. Gosha אני חייב לדעת שיחקת בו שאתה מכיר? ואם כן מה דעתך עליו לצערי לא יצא לי לשחק בו אף פעם. חבר שלי הביא לי פעם דיסק של המשחק אבל המשחק היה ברוסית אבל אני ממש אוהב משחקים במבט איזומטרי, במיוחד כשאלו קווסטים. מקווה לשחק בו מתישהו.
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים ואיייייייי איזה סנוטלגיה להזכר במלא משחקים מפה!!! יאו לא יאומן...מלא משחקים ששחכתי מהם בכלל אחלה תרד! :xyxthumbs:
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים וזה??? חח הכי קל...תגידו מישהו פה מכיר את המשחק דינה פיצוץ משהו כזה??? שאתה מין בנאדם כזה ואתה משאיר פצצות ובורח משהו כזה...??[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים icy tower איזה קלאסה המשחק הכי ממכר שקיים. עשית לי חשק לשחק, אבלצריך לישון
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים חחחחחחחחחח זה משחק שכל אחד יכול לשחק בו לא צריך שכל, עצבים שום דבר פשוט לשחק חחחחח אחד הממכרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.