פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אני מכיר את המשחק!!ואני יכול להגיד לך בוודאות שהוא לא למחשבהוא יצא בזמנו ל"קונסולה"חחחח
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים ROFL גולם אתה מסטול או משהו? ; כתוב LUNAR בתמונהD נו תגיד שזה נכון שאני אוכל להעלות את שלי
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים ROFL גולם אתה מסטול או משהו? ; כתוב LUNAR בתמונהD נו תגיד שזה נכון שאני אוכל להעלות את שלי פאק לא ידעתי שכתוב LUNAR בכתובת אבל יצאו כמה LUNAR אז תיתנו תשם המלא בבקשה ;D
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים Lunar: Dragon Song ? לא Dragon Song יצא בינוני והוא לDS וניראה ככה כן זה the silver star אבל זה חראה שרימיתם בעזרת הכתובת מיקודם
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אני לא רימיתי!!אני גדלתי על זה שהייתי קטן!!כן מישחק גדול שתי המישחקים יצאו טובים וגם הגדה לGBA היה טוב וחבל שפישלו אם המישחק לDS :'(
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אני לא רימיתי!! אני גדלתי על זה שהייתי קטן!! אוקיי,מאמינים לך.תירגע ותשתה כוס מים ;D anyway,לתמונה שלי! עכשיו,משחק טיפה ישן.החבאתי את הHUD כי זה אולי יגלה לכמה אנשים ששיחקו את המשחק. הHUD פשוט צבוע בשחור. טיפה קשה,התמונה מהשלב הראשון.אם לא יצליחו אני אעלה את הHUD. עריכה: השם אולי ירמוז : [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אוקיי,מאמינים לך.תירגע ותשתה כוס מים ;D anyway,לתמונה שלי! עכשיו,משחק טיפה ישן.החבאתי את הHUD כי זה אולי יגלה לכמה אנשים ששיחקו את המשחק. הHUD פשוט צבוע בשחור. טיפה קשה,התמונה מהשלב הראשון.אם לא יצליחו אני אעלה את הHUD. עריכה: השם אולי ירמוז : זה מישחק מרוצים במיקרה ? כי ביגלל שרוב התמונה שחורה מאוד קשה לזהות
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים OMFG!!!!! נראה לי אני יודע! זה משחק גדול אחי. אבל למה ככ קשה עשית את זה? הניחוש שלי הוא שזה DEUS EX הראשון, בשלב עם המזח הזה. אחחח איזה נוסטלגיה מטורפת (חח אני כמעט בטוח שזה זה )
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים לא נראה לי שהבנתם את המטרה, בעיקר גולם.המטרה היא לא להביא תמונות ממשחקים מימי הביניים שאף אחד לא מכיר, וצריך לרוץ לשאול את הסבתה מה זה המשחק הזה,אלא להביא תמונות מחלקים מסויימים במשחק/סרטוני מעבר או כל דבר אחר - משהו קשה ומיוחד שיקח זמן לגלות.ככה יהיה הרבה יותר מעניין.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים לא נראה לי שהבנתם את המטרה, בעיקר גולם.המטרה היא לא להביא תמונות ממשחקים מימי הביניים שאף אחד לא מכיר, וצריך לרוץ לשאול את הסבתה מה זה המשחק הזה,אלא להביא תמונות מחלקים מסויימים במשחק/סרטוני מעבר או כל דבר אחר - משהו קשה ומיוחד שיקח זמן לגלות.ככה יהיה הרבה יותר מעניין.המישחק שנתתי מאוד מוכר בתחום זה שהרבה לא מכירים תהיסטוריה של המישחקים זה לא השמתי ויכלתי לתת מישחקים מאוד לא מוכרים אתה אולי מכיר בעיקר תPC אני מכיר גם תPC וגם תקונסולות ולתת רק חלק מתמונה של מישחק שכולם מכירים אבל לא יודעים מה זה כי החלק קטן מידי זה מעצבן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.