פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים חבל שלא מראים בסרטון איך אפשר לערוף את הראש ליריב - זה היה הדבר הכי מדליק במשחק ;D בשבילך: [br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 00:46:21 אף אחד לא מכיר חוץ ממני את BARBARIAN 2? שגם נדמה לי יצא לPC, אבל באמיגה היה לו שלד מדהים בתלת מימד שאומר לך תחליף דיסק עם אנימציה מושלמת.. והמשחק עצמו גם היה מצחיק לאללה עם כל היצורים המוזרים, מין טווס כזה, בריון נמוך, קרוקודיל בלי עיניים ... בשביל זה בדיוק יש את YOUTUBE או אימולטור של AMIGA. הינה כל המשחק עד סופו:
פורסם 2009 בינואר 816 שנים בקשר לbarbarian:http://www.luxgames.net/barbarian/index.htmאדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2009 בינואר 916 שנים באמת הפתיע אותי האיכות של המשחקים שלהם...חחח - עדיין אף אחד לא זיהה את שלי...משחק לPC - ממש ממש טוב...
פורסם 2009 בינואר 916 שנים חידה קולית:זהה את המשחקאני בספק אבל איכשהו זה מזכיר לי את סגנון המוזיקה של יומו של הטנטקל
פורסם 2009 בינואר 916 שנים מזכיר לי איזה משחק ששיחקתי (לא זוכר את השם שלו), אתה משחק ילד שמן כזה עם רוגטקה, בורח מרוחות. המפה זה מסך אחד עם כל מיני פלטפורמות כאלו. אתה אמור להגיע למעלה או משהו כזה... לא ממש זוכר. עם עירבבתי כמה משחקים, לא נורא מה שאני בטוח זוכר זה הילד השמן הזה עם רוגטקה.
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מזכיר לי איזה משחק ששיחקתי (לא זוכר את השם שלו), אתה משחק ילד שמן כזה עם רוגטקה, בורח מרוחות. המפה זה מסך אחד עם כל מיני פלטפורמות כאלו. אתה אמור להגיע למעלה או משהו כזה... לא ממש זוכר. עם עירבבתי כמה משחקים, לא נורא מה שאני בטוח זוכר זה הילד השמן הזה עם רוגטקה. monster bash של Apogee = 3D Realms [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים אני בספק אבל איכשהו זה מזכיר לי את סגנון המוזיקה של יומו של הטנטקללא, אבל קרוב.רמז: אותה חברה יצרה את שני המשחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.