פורסם 2007 ביולי 2118 שנים לפי ההגזמה בעיצוב של הג'ינסים והביגוד זה נראה כמו Second Life. ממש לא איכסה סקנד לייף תחשוב יותר עתידני... עוד תמונה מי שלא ידע עכשיו אז אני יגלה :'( מי יודע?? רמז: זה משחק FPS/TPS (אפשר להחליף)
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים face of mankind?אם זה זה אז זה אחד המשחקים הטובים והאינטיליגנטים ביותר שנוצרו כן זה זה ותיקנתי אותך
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים שטויות. המשחק הזה מחורבן טוב אז לא נראה לי שהבנת איך משחקים הבא שלי: וזה באמת היה משחק מחורבן: עריכה: מה קרה מת הדיון??
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים תנסו לנחש הנה תמונה למשחק יש המשך שגם הוא כבר ישן אבל שמעתי שעובדים על 3 : יש לי עוד תמונה אבל אתם תגלו את זה ישר אז תנסו קודם ככה
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים SOF 1 נכון זה הייה אחד המשחקים FPS הטובים ששיחקתי באותם זמנים עם תלישת האיברים זה הייה סוס חבל שהרסו אותו עם 2 אני מקווה ש 3 הייה יותר טוב אם הוא יצא
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים יא אללה רק עכשיו נזכרתי בקטע עם סדאם.ובסוף התקשורת אצלנו מתלוננת על המשחק האירני שהורגים בו ישראלים.שיהיה לפרסים האלה לבריאות שישחקו במחשב ולא למסגד עדיף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.