פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים חדש די די אתם הורסים את התרד!!! אם מישהו לא זיהה את המשחק ליפני אל תשימו תמונה חדשה!! חכו לפחות קצת! גם אני רוצה לשים עכשיו תמונה אבל מה לעשות צריך לחכות ד"א זה תמונה מסרטון או מממשחק? גרפיקה מאוד יפה... ;D
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר 1.חחח מישמדבר כל שנייה הם עושים את זה 2.כשמתי את התמונה לא היה את התמונה האלה רק אחרי ששמתי אז ראיתי ששמו.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים כוס אמק אני מכיר את המשחק (הראשון)זה מין חללית כזו משחק ישן ישן ישןאתה מקבל כל מיני הגנות ונשקים טילים וכאלותגיד לי אתה זקן כמוני .? שאתה מביא את כל הענטיקות האלו ?
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר ShellShock: Nam '67! זיהיתי את הshellshock אבל ידעתי את השם המלא. נכון חדש [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים כוס אמק אני מכיר את המשחק (הראשון)זה מין חללית כזו משחק ישן ישן ישןאתה מקבל כל מיני הגנות ונשקים טילים וכאלותגיד לי אתה זקן כמוני .? שאתה מביא את כל הענטיקות האלו ?יאפ. וזה ספציפית משחק פשוט מעולה. אחד ה-shoot 'em up הכי טובים שאני שיחקתי בשנים האחרונות. הוא לא כזה ענתיקה.עוד לא נפתר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=200539.msg1761894#msg1761894
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר ant women 2 Vell In teory ;D לא נכון , למה אתה משקר? חח איך אני אוהב לחרבש שמות ואתם כמו פתטים מאמינים :lol: השם הוא..תגלו :-\
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר 1.חחח מישמדבר כל שנייה הם עושים את זה 2.כששמתי את התמונה לא היה את התמונות האלה רק אחרי ששמתי אז ראיתי ששמו תמונות אחרות.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים אתה בסדר? העירו לך על זה אחרי התמונה הראשונה שהעלאת. אחריה העלאת עוד אחת
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים hero, אל תתקע את הת'רד. תתן רמזים בבקשה...עוד 4 חדשים[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.