פורסם 2007 ביוני 518 שנים Diablo II, Secret cow levelאגב, המשחק הראשון בפוסט שלי (דף אחד אחורה) שאף אחד משום מה לא ניחש, נקרא MOTORHEAD והוא אחד משחק מרוץ מכוניות עתידני הטוב ביותר ששיחקתי בו לדעתי. הSOUNDTRACK שלו מדהים ומוסיף המון.
פורסם 2007 ביוני 718 שנים ללא ספק זה MU חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2007 ביוני 818 שנים there wasn't a Ferrari 355 in NFS1 and the road isn't typical for NFS at all.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים זה לא מכונית במרוץ זה סתם תחבורה נוסעת, ויש כזה מסלול ב-NFS אני לא בטוח באיזה אבל יש(זה המסלול בגונגל שנכנסים מתחת להר געש)
פורסם 2007 ביוני 818 שנים תגידו זוכרים משחק אחד שהיה מזה גדול פעם דומה ל-NFS שאתה בורח מהשטורים שקראו לו למבורגיני... וואלה חברה אני אומר אחד המשחקים :silly: :xyxthumbs: יש למישהו תמונה של הענתקינה המדהימה הזאת??
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מישהו יודע אם יש משחק שדומה ל CHASE-HQ? רק חדש?(למי שלא מכיר, זה מירוץ ישן שבכל שלב צריך ללכוד פושע ע"י זה שמתנגשים בו מאחורה, יש טורבו וכו'..)
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים הנה משחק ישן נראה לי אחד הראשונים ששיחקתי על ה386 החדש שהיה לי[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.