פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים האחרון זה Shadow Warriorsausage, ושאר האנשים, תראו איזה בלאגן עשיתם, כל פעם תמונה אחת, עד שיפתרו... סתם אתם דופקים הרבה תמונות בלי שמישהו פתר.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים השני זה סוג של דיוק ניוקם שכחתי את השם שחקתי בו עם חבר יש שם נשק שהוא ראש של חייזר וכל אצבע שאתה דוחף לראש זה יריות אחרות מגניב מאוד
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים sausage:ב- batch הקודם:Grim Fandango?Wing Commanderו- Eye of the Beholder (אחד מהם)נראה לי שיש לי עוד כמה משחקים יותר ישנים איפשהו...
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים 1. grim fandango - ענה נכונה boomerang2. לא מפתר (רמז: לא space invaders אבל שייך ל atari)3. wing commander - ענה נכונה boomerang4. עדיין לא נפתר (רמז: לא eye of the beholder, משחק חדש יותר...)5. עדיין לא נפתר (רמז: האייס שחצה את מחסום הקול)6. shadow warrior כמובן! - נפתר ע"י דימשקי
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים יש לנו זוכה. מדובר בסימולטור בגודל 4 מגה. אני חושב שעד היום לא נוצר סימולטור עם AI טוב יותר...סיכום ביניים:1. grim fandango - ענה נכונה boomerang2. לא מפתר (רמז: לא space invaders אבל שייך ל atari)3. wing commander - ענה נכונה boomerang4. עדיין לא נפתר (רמז: לא eye of the beholder, משחק חדש יותר...)5. chuck yeager's air combat - נפתר ע"י R3tri8uti0n6. shadow warrior כמובן! - נפתר ע"י דימשקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.