פורסם 2007 במרץ 818 שנים מעתיקים מחבר על דיסקטים.אני לדוגמא מכיר מישהו שדוד שלו היה שולח לו בדואר (דואר רגיל) כל חודש דיסקטים מארה"ב עם עותקים של המשחקים שהוא קנה באותו חודש.
פורסם 2007 במרץ 818 שנים וואלה זוכרים איזה הגנות היו פעם בזמן של הדיסקטים? להכניס פרטים מהחוברת, ואם היו מאבדים את החוברת?
פורסם 2007 במרץ 818 שנים אה! בZOOL היתה מין סקאלה כזאת שצריך להתאים ציור למה שעל המסך ואז להכניס את הקוד שיצא
פורסם 2007 במרץ 818 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Zoolהנה תקרא למטהההוא האם הגרפיקה הפשוטה זה זול 1 וההוא עם הגרפיקה היותר צבעונית זה זול 2 וגם הוסיפו דמות בשם זוז
פורסם 2007 במרץ 818 שנים לא יודע, לא זוכר... בכל מקרה זה המשחק הראשון ששיחקתי בו, שקנו לי את המחשב הראשון ב91-2. זה היה זול הראשון המקורי, ב2 אני לא זוכר שיצא לי לשחק. נראה לי יש לי עדיין את הדיסקט 5.25" המקורי של המשחק
פורסם 2007 במרץ 918 שנים נראה אתכם בזה:4 תמונות שלקוחות כולן ממשחק אחד, אני אתן רמז "SORRY, I CA(AAA)N'T HELP YOU"[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 918 שנים אני אתן גם משחק משלי, נראה לי לא יותר מידי קשה (למי שמכיר את המשחקים מהתקופה):
פורסם 2007 במרץ 918 שנים יש עוד שני משחקים שyonir הביא + משחק אחד שGuarding angel הביא. תנסו לא לגנוב את התור. :
פורסם 2007 במרץ 918 שנים לא ידעתי שיש תור. :-\ והתכוונתה נראה לי לשני המשחקים ש-sahar176 הביא, אני לא הבאתי אף משחק עד עכשיו.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים נראה אתכם בזה:4 תמונות שלקוחות כולן ממשחק אחד, אני אתן רמז "SORRY, I CA(AAA)N'T HELP YOU"זה נורא קל כשאתה לוקח screenshots שיש בהן שמות של דמויות. כמו Detective Steve Clements.
פורסם 2007 במרץ 918 שנים טוב אני מבין שאף אחד לא יודע...המשחק השלישי הוא קווסט די לא ידוע בשם Igor: Objective Uikokahoniaוהרביעי זה Shannara.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.