עבור לתוכן

neovo mag dell acer איך כל אחת מהחברות ?

Featured Replies

פורסם

תגידו חבר'ה, איך כל אחת מהחברות האלה:

dell

neovo

acer

mag

אני מתכוון בתור מסך מחשב LCD.

תודה

MORIEL

פורסם

MAG יש להם דגמים טובים מאוד ודגמים מזעזעים תמיד צריך לבדוק טוב מאוד.

acer ראיתי כמה מסכים שלהם והם היו נחמדים (קשה להגיד טובים הם עמדו ליד אסוסים וכל מיני כאלה).

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו??

MORIEL

פורסם

neovo חברה ג'נרית ולא ממש טובה, dell חביב אבל גם לא מצויינת במסכים, mag רוב הדגמים טובים אבל יש גם דגמים שהם פשוט זוועה, ACER סתם חברת מדבקה וברוב המסכים שלה אין מספיק בהירות , אם אתה קונה מסך LCD אלה האפשרויות , mag, LG ,ASUS וסמסונג

(ASUS מובילים לפי מה שאני ראיתי)

פורסם

ל ACER (פררי) ו CMV יש מסכים טובים אל תזלזל בהם ראיתי כמה מסכים שלהם הם לא ברמה של ASUS אבל יש להם מסכים ברמה של MAG , BENQ וכאלה (שהם לא כל כך רעים).

פורסם
  • מחבר

ל ACER (פררי) ו CMV יש מסכים טובים אל תזלזל בהם ראיתי כמה מסכים שלהם הם לא ברמה של ASUS אבל יש להם מסכים ברמה של MAG , BENQ וכאלה (שהם לא כל כך רעים).

כשרשמת CMV התכוונת למסכי chi mei ?

אם כן אפשר לדעת איזה מסך ראית, ומה דעתך על ה 22.1" ?

תודה

MORIEL

פורסם
link=topic=200524.msg1757969#msg1757969 date=1156694975]

neovo חברה ג'נרית ולא ממש טובה, dell חביב אבל גם לא מצויינת במסכים, mag רוב הדגמים טובים אבל יש גם דגמים שהם פשוט זוועה, ACER סתם חברת מדבקה וברוב המסכים שלה אין מספיק בהירות , אם אתה קונה מסך LCD אלה האפשרויות , mag, LG ,ASUS וסמסונג

(ASUS מובילים לפי מה שאני ראיתי)

Dell לא מצויין במסכים? ::)

מעניין מה יגידו על כך כל עורכי הביקורות שהכתירו את מסכי ה-20, 24 ו30 אינצ' של דל למסכים מדהימים...

פורסם

Dell לא מצויין במסכים? ::)

מעניין מה יגידו על כך כל עורכי הביקורות שהכתירו את מסכי ה-20, 24 ו30 אינצ' של דל למסכים מדהימים...

אני מדבר על מסכים 17" ו 19" של מחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים