פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אחרי ההודעה הקודמת פה, והסטיקי, הצלחתי להגדיר לו להתחבר לאינטרנט.את ההתחברות עצמה הוא עושה יופי. יעני לחיצה על ההתחברות הידנית מצליחה להביא לכניסה לאינטרנט.אבל בתוך האינטרנט אין תגובה...מה יכולה להיות הבעיה?ראוטר אדימקס BR-6104K ומודם כבלים TERAYON 715X
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מה ז"א אין תגובה?ניסיתי פינג לאיזהשהו IP החל מהספק שלך לצורך התחלה ונגיד בהמשך לאיפי של גוגל... אם יש תגובה של פינגים אז הכל בסדר ופשוט לא הגרת שרתי DNS (תרגום שמות לכתובת IP)אם לא נחשוב הלאה.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים יש לי את אותו הנתב, מודם ואני מחובר לכבלים+נטויז'ן.האם אתה משתמש בחייגן? לאיזו ספקית אתה מחובר?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר מצטער על ההקפצה...לא יצא לי להיות הרבה בבית, ולא רצתי לפתוח את אותו נושא שוב מחדשאז אני מחובר לאינטרנט זהב דרך חייגן. כשאני מתחבר דרך הראוטר החייגן מצליח להתחבר, ואחריו אין תגובה לאתריםאיך אני בודק פינג, ולאיפה כדאי לבדוק?...אם יש כתובות מדויקות אני אשמח
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים כשאתה מחובר דרך ראוטר אתה צריך לבטל את החייגן. הראוטר מתחבר בעצמו (אחרי שאתה מגדיר אותו כמובן).
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר ממה שמצאתי בסטיקי...הצלחית להגדיר כמו קודם, ככה שהוא מצליח להתחבר, אבל לא מעביר נתוניםעשיתי פינג ל DNS של אינטרנט זהב...גם לראשי וגם לשמני, ושניהם לא הגיבו...מה עכשיו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.