פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים יצא טריילר חדש וסרטונים חדשים- טריילר - http://www.youtube.com/watch?v=6lWSp_Dd8pY&feature=PlayList&p=4AFEF5967C183A42&index=4 סרטונים - אני ישבתי ככה - לאיזה חצי שעה אחרי ש'ראיתי את הטריילר ומאז אני מסתובב בבית ככה כמה זמן אפשר עוד לחכות!!!!!
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אני ישבתי ככה - לאיזה חצי שעה אחרי ש'ראיתי את הטריילר ואני אומר -למי שלא מבין למה צריך להוציא 3500 ש"ח על כרטיס מסך שיראה את הטריילר הזה.....
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר ואני אומר -למי שלא מבין למה צריך להוציא 3500 ש"ח על כרטיס מסך שיראה את הטריילר הזה.....צודק במליון אחוז תומך בכל מילהאני אישית שרוף על כל המשחקים של HL ושדרגתי את הכרטיס רק בשביל זה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים תגידו מה הקטע של האיש בחליפה כל הזמן מה הוא קשור? ROFL אם מישהו ידע את התשובה אני (וכל אוהבי HL) ישלם לו מיליונים ישיבה עם בודהה<ישיבה עם הבנאדם שיודע את התשובה.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר ROFL אם מישהו ידע את התשובה אני (וכל אוהבי HL) ישלם לו מיליונים ישיבה עם בודהה<ישיבה עם הבנאדם שיודע את התשובה. יש הטוענים שהוא גורדון פרימן בעתיד אני לא חושב ככה. לאף אחד אין מושג מי הוא באמת - דרך אגב קרא לו בשם שלו - GMAN - כי מגיע לו אם אתה רוצה לדעת על כל הסיפור וכולי אז יש אתר שמסביר הכל בצורה מצוינת, אני לא זוכר את הכתובת עוד מעט אני אחפש
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים ואני אומר -למי שלא מבין למה צריך להוציא 3500 ש"ח על כרטיס מסך שיראה את הטריילר הזה..... [/quo ומה שטוב במשחק הזה הוא שלא צריך לקנות כרטיס ב-3500 ש"ח כדי לשחק בו על גרפיקה גבוהה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים יש הטוענים שהוא גורדון פרימן בעתידאני לא חושב ככה.לאף אחד אין מושג מי הוא באמת - דרך אגב קרא לו בשם שלו - GMAN - כי מגיע לואם אתה רוצה לדעת על כל הסיפור וכולי אז יש אתר שמסביר הכל בצורה מצוינת, אני לא זוכר את הכתובת עוד מעט אני אחפש אני אשמח, תודה ;D
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר כאילו אין לי עוד דברים לעשות תמצאו מישהו שבאמת משעמם לו מקסימום תקראו את זה באנגלית , זה ישפר את השפה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים עם 95 בהקבצה א' אני בספק אם אני צריך לשפר. אני פשוט עצלן מדי לקרוא באנגלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.