פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מה אני עושה אם אני נכשל באיזה מקצוע? צריך לפנות למישהו כדי להירשם למועד חורף או משהו?! וווואיייי איזהההה באסההההההההההההההה למה דווווקא לשוווןןןן שונא לשון עוד 3 נקודות היה חסר לי כדי לעבור לאאאאאאאאא :s07:
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מוות למורים שמביאים מגנים מסריחים שהורסים לי את החיים!!!בכלליות ציונים סופיים:אנגלית-97מתמטיקע-93-מוות!פיזיקע-83-עוד יותר מוות!!!
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים אוריפ מה הפסיכו? ומה אתה מתכוון ללמוד? (סתם מתעניין)691. גם לא רע אבל אולי ננסה לשפר אחרי הצבא.השיקלול של הפסיכומטרי והבגרות נותן לי ציון התאמה של 680 (הכל לפי חישוב של אוניברסיטת תל אביב) מה שמאפשר לי קבלה לכל מה שאני רוצה למעט איזה 4-5 מסלולים בניהם רפואה, פיזיקה ומחשבים, מדעי המוח ועוד איזה משהו (למעט אולי אחד, המסלולים האלה לא היו בסדר העדיפויות שלי מלכתחילה)... אמנם הכל תלוי בחתכי הקבלה של השנה שאני ארצה להתקבל בה אז אי אפשר לדעת סופית... חוץ מהם, הציון, בעזרת השם, מאפשר לי מבחר די גדול של מה ללמוד...
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים פסיכו 691 וממוצע 110 לא מאפשר לך ללמוד מחשבים? מה עושים שם מהנדסים גנים?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים זה רק אני או שכולם קיבלו ציונים נמוכים ממה שהם ציפו בהסטוריה בבגרות השנה???
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים פסיכו 691 וממוצע 110 לא מאפשר לך ללמוד מחשבים? מה עושים שם מהנדסים גנים?107.52, לא 110...התכוונתי למקצוע משלוב של מדעי המחשב ופיזיקה או משה וכזה... כל אחד בנפרד אני הרבה יותר ממה שצריך.הנה מה שאני כנראה אל אוכל להתקבל אליו עם מה שיש לי כרגע:רפואה, מדעי המחשב עם הדגש בביואינפורמטיקה, ביולוגיה עם הדגש במדעי המוח, הנדסת חשמל ואלקטרוניקה ומדעי המחשב, המגמה להנדסה ביו-רפואית ופסיכולוגיה- הדגש מדעי המוח. 2 מתוך הרשימה לא החליטו על הקריטריונים השנה (למרות שמילא אני לא נרשם השנה) אז קשה לדעת.
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים נכנסתי לאתר של תל אביב ולא ראיתי שיש שם מדעי המחשב טהור, זה אומר שחייבים לקחת את זה עם עוד נושא?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים אם אני עושה בגרות בפעם השנייה ומוציא פחות המחינה הראשונה מחשיבים את הציון הגבוה כאילו של הבחינה הראשונה נכון?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים איך משכללים את הציון בהיסטוריהוכמה זה עובר?בכל המקצועות לוקחים את המגן ואת הגרות ועושים ממוצע....ועובר זה 55 כמו בכל דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.