פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים הם לא יוזנו מה העניין שלך? תצטרך לשאול בבית ספר על הציון \ להתקשר למספר שהביאו קודם לכן.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מה לא מה אתה יודע בכלל מה אתה מדבר או משעמם לך?למה אתה חושב שאני לא יודע על מה אני מדבר? אתה לא צריך להתעצבן עליי בגלל שמישהו עשה פאשלה ואתה לא תדע תציון שלך עד תחילת הלימודים לפחות.אגב, צריך לעשות בגרות בשאלון מסויים בשביל שהנתונים יוזנו לאתר. זה ברור כן?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים ^^^^ לא התעצבנתי עליך פשוט רציתי לדעת אם אתה משועמם או לא כי הרבה אנשים צינים יתר על המידה.. בכל מקרה תודה. עריכה: התקשרתי והיא אמרה שמחר יתפרסמו כל הציונים למי שמעוניין.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים עריכה: התקשרתי והיא אמרה שמחר יתפרסמו כל הציונים למי שמעוניין.אם לא הייתה מדבר אולי הייתי יושן הלילה.... :-X
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרניתאיזה שכונה מוות למשרד החינוך
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אה הבנתי בכל זאת, כמה זמן כבר לוקח לבדוק את שאר הבגרויות? מוות למשרד החינוך!
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים בטח יש להם בעיות בשרתים, נראה לי כבר בדקו את הכל ממזמן....יש לי גם כמה חברים שבכלל לא מצליחים להכנס לאתר...
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר you made my day! עכשיו אני יודע שהנתונים שלי כן קיימים! בכל אופן,בית הספר של אמא שלי כבר קיבל את הציונים, דרך האינטרנט. מוזר
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים עכשיו ניסיתי להכנס וגם לי הוא מציג הודעה שהנתונים שלי לא מופיעים במאגר, למרות שהיום הצלחתי להכנס ולראות את הציונים במתמטיקה ואנגלית.כנראה שמחקו אותם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.