פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים היום התפרסמו, מה הציון שלכם?לצערי לא אוכל לבדוק את שלי, כי מישהו במשרד החינוך שכח להכניס אותי לDB שלהם וצריך לחכות ראשון לספטמבר :'(
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים בדיוק כתוב היום בעיתון ש-44.9% מהתלמידים בלבד זכאים לבגרות. מי שעשה בגרות הוא כבר מוצלח מאוד
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים יש בינתיים רק את ציוני המועד א' של אנגלית ומתמטיקה שאותם פרסמו כבר ממזמן (ככה אצלי לפחות..)
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים יש בינתיים רק את ציוני המועד א' של אנגלית ומתמטיקה שאותם פרסמו כבר ממזמן (ככה אצלי לפחות..)כנ'ל
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים עוד לא פרסמו חוץ מאנגלית ומתמטיקה שזה מתחילת החופש..מה שכן עשו היה לשנות מה יתפרסם בשבוע הבא לבמהלך השבוע
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים בקיצור, זה הלינק:https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/נתונים אפשר לקבל בטלפון:1212-737-737אני מאוד מקווה ששיפרתי את מתמטיקה ואנגלית במועד ב'.הכי מסקרן אותי זה אזרחות, והיסטוריה, או אפילו ספרות, כי כל שאר המקצועות אני יודע שהלך לי טוב, רק באלה אני יכול לפול.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים כל שעה אני בודק, אבל זה עדיין מראה לי רק את מתימטיקה ואנגלית גם כן יודעים לעמוד בהבטחות :
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אם רשום לי נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרניתזה בסדר כאילו זה אומר שעוד לא שמו לי ציונים פשוט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.