פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מה דעתכם הלוח הכי טוב למעבל הנ"ל?בקשה לפרט למה אם אפשרמחכה לתגובות, תודהאני מתכוון מכל הבחינות אני מתכוון למשהוא שיחזיק מעמד לכמה שנים, איזו צפסיט עדיפה, 975 , 965 , nforce 590משחקים , עריכות וידיוא , קצת O.C. שימוש כללי הכל.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים כיום הלוח הטוב ביותר ל-C2D הוא ה-Asus P5B Deluxeזה המלך החדש ? , מה עם ה-ASUS P5W DH Deluxe ?אני הזמנתי את הלוח ASUS P5W DH Deluxe , לשנות ל-Asus P5B Deluxe ?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים DH הודח מהכתרכמעט כל השיאים היום זה על P5B Deluxeלאוברקלוק תלך על ה-P5B Deluxeמה גם שיש לו פחות בעיות אספקה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים DH הודח מהכתרכמעט כל השיאים היום זה על P5B Deluxeלאוברקלוק תלך על ה-P5B Deluxeמה גם שיש לו פחות בעיות אספקההרבה זמן אני מתכונן ללוח P5W DH , הורדתי את הדרייברים המעודכנים ואת גירסאות הביוס החדשות טוב , בצער אני אלך למלך החדש ה-P5B Deluxeמה בקשר לתמיכה במרובעי ליבה ? הלוח P5W DH אמור לתמוך בזה וה-P5B Deluxe לא ?זה שיקול שכדאי להתחשב בו ?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים ובכל זאת נגיד שאני מתלבט בין p5b ל p5wורק ביניהם בלי קשר לכסף מה הלוח הטוב יותר אם לא משתמשים בoc.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים הרבה זמן אני מתכונן ללוח P5W DH , הורדתי את הדרייברים המעודכנים ואת גירסאות הביוס החדשות טוב , בצער אני אלך למלך החדש ה-P5B Deluxeמה בקשר לתמיכה במרובעי ליבה ? הלוח P5W DH אמור לתמוך בזה וה-P5B Deluxe לא ?זה שיקול שכדאי להתחשב בו ?אין סיבה שלוח X עם 975X יתמוך במרובעי ליבה בעוד לוח Y עם אותו צ'יפסט לא יתמוך
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים האם הלוח P5B Deluxe מאפשר FSB גבוה עם זכרונות 667 למשל ?ב-P5W DH אפשר להגיע ל-FSB גבוה בלי קשר לזכרונות , האם זה כך גם ב-P5B Deluxe ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.