פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים שלום,יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה דגם: REALTEK ALC850 8 ערוצים.אני משתמש ברמקולים צנועים Creative SBS230קיבלתי מחבר כרטיס קול AUDIGY2 Creative.האם כדי להתקין אותו במחשב במקום הכרטיס המובנה?האם אני ירגיש בהבדל עם הרמקולים הפשוטים שלי?השימושים שלי שמיעת מוסיקה ומשחקים.תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר תודה על התשובות המהירות - השתכנעתי...עכשיו איך מסירים כרטיס קול מובנה כדי שלא תיהיה לי התנגשות עם הכרטיס החדש?תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר לא צריך לעשות UNINSTALL לדרייברים של כרטיס הקול המקורי - זה לא מספיק??
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר תודה רבה לכולם על העזרה.התקנתי את הכרטיס - שומעים מצויין.רק מה אין לי את ה Creative Sound Blaster Software Package שמגיע עם הכרטיס ב CD המקורי.איפה אפשר למצוא את תוכנת ההתקנה המקורית?באתר של creative לא מצאתי.תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים כנס ל www.soundblaster.com וגש ל software updates, זה מספיק. (הוא יגלה אוטומטי איזה כרטיס יש לך).
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר איזה דגם מדויק של אודיג'י 2 יש לך? ZS/Value? יש לי ZSהתקנתי את הדרייברים רק לא מופיע לי שינויי אקולייזר או מיקום רמקולים - אין לי את הממשק הגרפי של CREATIVE
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר זה מה שהAUTOUPDATE זיהה שיש לי: Sound Blaster Audigy 2, DR release 2.8.4מה זה אומר??
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים זה אומר שהוא גילה את הכרטיס שלך, לחץ על next או מה שזה לא יהיה ותוריד את הדרייברים שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.