פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אז אני מעוניין לרכוש LCD 19 בתקציב של עד 2500 ש"ח..השימושים הם : משחקים, גרפיקה ועבודה יום-יומית.הפיינליסטים שלי הם:Viewsonic VP930bViewsonic VX922ו אחרון חביב Samsung 960BFמה דעתכם? על מה עליי ללכת? התקציב כבר מוכן..נשאר רק לבחור את האחד.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אני רק יכול להזהיר אותך לא להתקרב לסדרת ה BF הזוועתית של סאמסונג, יותר מריחות ממבחן בהיסטוריה.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אני רק יכול להזהיר אותך לא להתקרב לסדרת ה BF הזוועתית של סאמסונג, יותר מריחות ממבחן בהיסטוריה.מריחות ? האמנם לא בכל הסדרהhttp://www.xbitlabs.com/images/other/19inch-4/11gr4.pngקח לדוגמא את זה עם RTA ה-MS לא עולה על 7כמובן לא אמרתי שהוא עדיף משלושת הדגמים אבל מה שאמרת לא לגמרי נכון
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים קיבלתי לפני כמה ימים את ה-vx922 ואני מאוד מבסוט ממנו. אבל יש כמה הערות... למשחקים הוא פשוט מושלם. אין מילה אחרת. מושלם!!! ציון 100!!! כנ"ל DVD וסרטים, לא ראיתי שום LCD שמתקרב לאיכות כזאת. לעבודה עם גרפיקה הייתי נותן לו ציון 95, לא בגלל הצבעים, אלא בגלל הבהירות המוגזמת. לקח לי חצי שעה לסדר את הבהירות והקונטרסט... לטקסט/אינטרנט הייתי נותן את הציון 88, וזה הדבר היחיד שמפריע לי במסך הזה, כשנכנסים לאתרים, הלבן והבוהק ממש מסנוורים אפילו אחרי שסידרתי את הקונטרסט, (אולי זה גם בגלל שאני לא רגיל לרזולוציה 1280X1024) ממליץ להשתמש ב-cleartype של מייקרוסופט, זה קצת מקל על העניינים. חוץ ממסעיף האחרון, זה פשוט מסך מדהים גם חיצונית. הצבעים. החדות. תענוג. ממליץ על המסך הזה, למרות שלוקח קצת זמן להתרגל אליו. קניתי אותו רק אחרי שהפכתי את האינטרנט, בחיפוש אחר מסך 19 איכותי ברמה גבוהה. לא קניתי את Viewsonic VP930b מהסיבה שהוא רק 8 MS וכבר היה לי מסך עם זמן תגובה כזה, vp171 למרות שהוא היה מסך גדול מהחיים, רציתי מסך 19 עם זמן תגובה מהיר יותר. וגם ה-vx922 נראה הרבה יותר יפה מה-VP930b והדבר הכי חשוב. אם אין לכם כרטיס מסך טוב, אל תשקיעו במסך כזה. לי יש WinFast PX7800GT שזה פיצוץ של דבר... ביקורות משתמשים: http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16824116375
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר מבחינת כרטיס המסך אין מה לדאוג, BFG 7950 gx2, לגבי המסכים אני עדיין לא סגור...תודה על התגובות המפורטות. ככל הנראה אני אלך על ה930...אבל שוב, קשה להחליט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.