עבור לתוכן

מחיר האלכוהול בברים , על מה ולמה?

Featured Replies

פורסם

חח זה עוד טוב ומה תגיד במועדונים שבקבוק מים עולה 10+ שקל...

ווודקה+רדבול עולה בסביבות ה40+ שקל...(ונוטה לכיוון ה50)..

אבל אין מה לעשות יש הוצאות....(יש לי חבר שיש לו פאב ואני "רואה"..)...

אתה בעיקר משלם על האווירה לראות אנשים, לשמוע מוסיקה טובה ובעיקר לצחוק..

וסתם דעה שלי..מי שקונה שתיה במועדון הוא פראייר לפנים (במיוחד עם הוודקה של ה1.90 שלהם)...

• תגובות 81
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל זה קונים מרפיס ב 42 שקל ללא תחתית :)

A MAN 4 BEER, לפעמים אפילו יש מבצע עם צייסר חינם למרות שאני לא מתלהב מהדברים האלה :P

פורסם

צודק יש גם תמבצעים האלה של ה"ללא תחתית" אבל כמה כבר בירה אפשר לשתות...

וצייסרים יש בהנחה אם אתה מזמין בירה אז יש לך צייסר ב10 שקלים...(לפעמיים זה "חינם")..

פורסם

על אותו עקרון, למה מנה שווארמה בלאפה עולה 23-25 שקל בממוצע כאשר עולה לבעל העסק לא יותר מ5-6 שקל למנה?

כי הוא צריך לחיות ממשהו.

אתם מודעים לכך שרשיון עסק עולה כסף? שכירות, זה לא עניין פעוט (שכירות לעסקים עולה יותר - הרבה יותר מאשר שכירות בתים), חשמל? מים? ארנונה? (ועוד) זה לא בא מהאויר ובל תשכחו את עניין העובדים שהוא צריך לשלם להם משכורות ואת עצם העניין שהוא צריך להרויח בעצמו.

אז נכון, כניסה לפאב/שווארמה היא לא עניין זול, אבל גם תפעול עסק היא לא עניין זול ואם כל אחד יהיה פה תאב בצע, לא יהיו פאבים, לא יהיו שאוורמות, לא יהיה כלום ואז תשבו ותבכו שאין פה כלום.

שאתה משלם לפאב, אתה לא משלם רק על הבירה, אתה משלם על כל הקומפלקס מסביב, אף אחד לא מכוון לך אקדח לרקה ואומר לך או שאני יורה או שאני חותך לך את הלשון - אתה תלך לפאב, אף אחד לא מכריח אותך.

פורסם

"הגפן תתן פריה והיין ביוקר " (סוטה ט' )

פירוש רש"י :אף על פי שיהיה הרבה שכר, מחירו יהיה רב, בגלל שהרבה ישתו.

פורסם

חח זה עוד טוב ומה תגיד במועדונים שבקבוק מים עולה 10+ שקל...

ווודקה+רדבול עולה בסביבות ה40+ שקל...(ונוטה לכיוון ה50)..

אבל אין מה לעשות יש הוצאות....(יש לי חבר שיש לו פאב ואני "רואה"..)...

אתה בעיקר משלם על האווירה לראות אנשים, לשמוע מוסיקה טובה ובעיקר לצחוק..

וסתם דעה שלי..מי שקונה שתיה במועדון הוא פראייר לפנים (במיוחד עם הוודקה של ה1.90 שלהם)...

בגלל זה הולכים למועדונים עם שתייה חינם. :hat:

הרבה מאוד פאבים משלמים גם , איך נקרא לזה ? "ביטוח נגד שריפות"

(תשלם, ולא ישרפו לך את הפאב, פרוטקשן, בשפת טלוויזיה)

אני יודע למשל בוודאות שרוב הפאבים בציר מוריה בחיפה בכרמל, משלמים למישהו כסף כזה.

צודק, לא סתם נשרף הלוינסקי לפני שנה או שנתיים...

פורסם

בירה ללא תחתית?! איפה?! גם אני רוצה!!!

פורסם
בגלל זה הולכים למועדונים עם שתייה חינם

איזה מועדון מחלק שתייה חינם בדיוק....?

המקסימום זה שתייה חינם עד 1 וחצי..שזה לא הכי אפקטיבי כי עד שאתה מגיע..נכנס..וכו..

ושוב הוודקה במועדונים היא של 1.90..(הכי טוב זה "לתדלק" לפני)...

ובכול פאב נורמלי יש איזה יום/ערב שעושה את זה..

פורסם

איזה מועדון מחלק שתייה חינם בדיוק....?

מועדון המוסד בתל אביב, לדוגמה.

הברוהאוס בתל אביב. 45 ש"ח מ-23:00 בלילה (00:30 בסופ"ש).

וזו גם בירה איכותית, לא גולדסטאר.

פורסם
מועדון המוסד בתל אביב, לדוגמה.

כן רק חבל שכולם שמה "שורפי חתולים"....אין מועדון "נורמלי" שמחלק שתייה...(גם אם כן בטח וודקה וכו של 1.90)..

ולגבי הבירה בלי תחתית יש לך גם את הROXBERY ברחובות בימי שני..(ואני בטוח שלא חסר..)..

פורסם

כן, אבל מי רוצה לנסוע עד לרחובות בשביל פאב? ;D

הממ ומה אתה מגדיר מועדון נורמלי? מועדון מלא ערסים ששם רק טראנסים והיפ-הופ?

פורסם

הברוהאוס בתל אביב. 45 ש"ח מ-23:00 בלילה (00:30 בסופ"ש).

וזו גם בירה איכותית, לא גולדסטאר.

אוי, אני הייתי במסעדה עצמה, אבא שלי חגג שם יומולדת 50... וואי איזה אוכל מדהים יש להם וגם הבירה - לא להאמין שזה בישראל!

כן רק חבל שכולם שמה "שורפי חתולים"....אין מועדון "נורמלי" שמחלק שתייה...(גם אם כן בטח וודקה וכו של 1.90)..

למי אתה קורא "שורפי חתולים" יא סנוב? כל מי שלא שומע הראל סקעת' אז הוא שורף חתולים עכשיו??

תגיד שהמקום והקהל לא לטעמך אבל למה להכנס לקטעים כאלו?

פורסם
למי אתה קורא "שורפי חתולים" יא סנוב? כל מי שלא שומע הראל סקעת' אז הוא שורף חתולים עכשיו??

תגיד שהמקום והקהל לא לטעמך אבל למה להכנס לקטעים כאלו?

חח מה הקשר סנוב..?

ולא אני ממש לא שומע הראל סקעת..

וזאת דעתי אני לא נכנס לוויכוח...(לדעתי אנשים שקופצים אחד על השני באמצע הרחבה..פוגו..או איך שלא קוראים לזה...הם די..)..

והייתי במוסד כמה פעמיים ודי נהנתי אבל בפעם האחרונה (היה ממש מזמן) לא הייתי הכי "שייך"....

את מוזמנת להביע את דעתך.... ;D

ואני לא מדבר על מועדון של ערסים כמו האומן בת"א וכו..

יש מועדונים עם קהל סבבה (באזור שלי יש תD&D ותמטרוק מי שמכיר) שהם אחלה...

פורסם

הסיבות למחירים הגבוהים הן מגוונות. אנשים באים לפאב לאו דווקא כדי להשתכר ובקושי לזחול בחזרה ביתה (למרות שיש גם כאלה אין מה לעשות) אלא יותר בשביל האווירה, המוזיקה וסתם כדי להעביר את הזמן לכן הם גם מוכנים לשלם את המחיר הגבוה יחסית. בין היתר המחירים גבוהים בגלל שמעבר למחירי העלות הישירים יש הרבה הוצאות עקיפות שיש לשלם (כמו מיסים, משכורות, שכ"ד וכו') אבל באופן כללי לא זו הסיבה למחירים הגבוהים. לבעל הפאב (או כל בעל עסק בכלל) אין שום אינטרס להוריד סתם מחירים, אם המחירים שיש הם כאלו שאנשים מוכנים לשלם, אז למה להוריד?

המוסד בימי שישי הוא עם קהל סבבה. חובבי המטאל זה בימי חמישי. ואם מישהו בא לשם רק בגלל האלכוהול החופשי מהר מאוד תגלו שהוא יותר מתאים לניקוי זפת מהכביש מאשר לשתיה.

פורסם

ויש בראשון את HOUSE OF ROCK - אל תירתעו מהשם זה פאב עם מוזיקה סבבה, וכולה כמה פוסטרים של רוק.

רוב המקומות של שתייה חינם, זה דלק מטוסים וערסים יפוצצו את המקום.

ואני נאלץ להצטרף ל taotao161 לגבי שורפי החתולים, חברים שלי הולכים למוסד לזמיר, אפילו שהיה את הליין האלטרנתיבי

במימד החמישי באתי פעם אחת, ראיתי פאקינג מכשפים שחיים בסרט של מרלין מנסון ואמרתי מאז תודה ולא תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים