פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים שלום,יש לי חבר שמחובר לאינטרנט דרך הכבלים.הוא קנה מחשב חדש ורוצה לחבר את שניהם לאינטרנט.איך אפשר לעשות את זה באופן הזול והפשוט ביותר ?אשמח אם תוכלו לומר לי מה הציוד הדרוש (כבלים וכד') ואיך להגדיר את המחשבים ?בתודה מראש על העזרה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אם יש לך אינטרנט של הכבלים זה הכי פשוטתסתכל באחורי המודם ותראה שתי יציאות1. USB2. רשתחבר מחשב אחד דרך USBחבר מחשב שני דרך כבל רשתאהה ותבקש מהספק אינטרנט שלך שאתה רוצה להתחבר ללא חייגן (לא כולם יסכימו)לי יש 012 והם הסכימו !זה הכל פשוט וקל
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה.עוד מספר שאלות:1. למה צריך חיבור קבוע ולא חייגן ? מה צריך לומר כדי לשכנע ?2. איזה כבל צריך ? רגיל או מוצלב ?3. האם יש צורך בהגדרות כלשהן או שמספיק להתקין דרייבר של המודם על כל מחשב ?תודה על העזרה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים זה אולי יעבוד ככה, אבל זאת לא רשת על פי ההגדרה. הכי פושט זה לעשות ICS ויש לך סטיקי בנושא בפורום.מה יותר מומלץ זה לקנות נתב, ואז אין למחשבים תלות אחד בשני.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים 1. כי אם יהיה חייגן תוכל לחייג רק ממחשב אחד2. כבל רגיל3. מספיק דריוור של מודם - ללא שום הגדרות
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר תודה רבה :-)אשמח אם תוכל לספר לי מה אמרת כדי לשכנע את 012 לתת לך חיבור קבוע ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.