פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים ורעיון קצת יותר נורמלילמה שלא תמצא ישראלים מהאיזור שלך / עיר שלך שרוצים לקנות דברים ב-eBayיתנו לך כסף מזומן ואתה תזמין בשבילם מה-PP?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים עזוב... אל תקשיב לכל האנשים פה כי רובם בכלל לא מבינים בטעם והם חושבים שכולם צריכים להתלבש כמוהם... לדעתי השחורות הכי יפות מכל השלושה.... ואם אתה רוצה כצת עיצוב אז תשקול VANS SLIP ON הן יפות והולכות יפה עם ג'ינס לי יש כאלה (מצטער על האיכות, זה מהפלאפון) יש עוד מלא דוגמאות באתר של VANS
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מה שקר גס אני הולך אתה אומר לי שאני משקר...יש בפורום הזה אנשים שגורמים לי לא לחזור לפה עם כל משחקי המילים שלהם ועם כל החוכמות...ועןד תראו מי אומר לי שאני משקר... פרסומת
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מה שקר גס אני הולך אתה אומר לי שאני משקר...יש בפורום הזה אנשים שגורמים לי לא לחזור לפה עם כל משחקי המילים שלהם ועם כל החוכמות...ועןד תראו מי אומר לי שאני משקר... פרסומתחחח צודק.. כל אחד והטעם שלו...וזה לא פרסום כי זה אתר השוואות לא חנות...
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים תכלס הוא צודק בגלל שסה"ך האתר זאפ מרוויח ככל שאנשים יכנסו אליו. אבל זה כבר לא קשור לעניין.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים הזוג השני מגניב!! ד"א למישהו בא לתרום לי - למסכן שכמוני 350 שקל על וואנס רוולינג? שחרות אם האחורה המשובץ (מה לעשות, גם אני אימו... ) SNOW
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים וואווו !! צאו מהסרט שאתם חיים בו ומהר, גוד דאמט מי אתם שתכתיבו מה יפה ומה לא?! נעליים כמו כל דבר אחר זה עניין של טעם, דבר מאוד סובייקטיבי [כן כן זה לא תקף רק לגבי סאונד!! :] אם בעייניו זה יפה אולסטאר אז שיילך על זה אפשר לפרגן קצת ומי שהנעל לא לרוחו [רעיון מקורי] שפשוט לא יגיב. [רעיון מקורי\] לי אישית גם יש אולסטאר ולגבי האיכות של הנעל נאי מסכים שהיא לא משהו מיוחד אבל מבחינת מראה קול לגמריי...! מה גם שהמחיר לא כזה בשמיים 120-150 שזה בסדר, יש הרבה שיגידו גם שלדעתם שוקס ואדידס זה של קב' כאלה ואחרות מהאוכלוסיה אני לא אכנס לזה אפילו כי זה עצוב שאתם מתעסקים בשטויות כאלה [פריקים וכו']. ממש אחלה של דוגמא אתם מספקים פה בפורום.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים allstar זה נעל סטייל למי שלא יודע והיום היא הולכת כמו nike shox וכו' קח את השחורות הזוג השני אוו את החומות הם באים טוב עם ג'ינסים כאים.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר אז זהו שהאולסטאר לא ממש באיכות בניה עמידה בלשון המעטה ואני די פעיל פיזית אני לא רוצה שיהרסו לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.