פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מזמין מEBAY ב25 דולר ועוד 25 על משלוח /: אני יודע שיותר זול פה אבל יש לי שם כסף בPAYPAL ואני לא יכול למשוך לארץ אז אני צריך לבזבז איכשהו
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אף אחד מהםזה היה מגעיל לפני 20 שנה וזה עדיין מגעיל היוםלחלוטין, אבל אם אתה ממממממש ממממממש חייב, אז רק את הזוג השני, וגם כן, בעיקר לבנות, פריקיות...
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים לא סובל את הנעל, אבל אם כבר אז הזוג השני.למה לא להוציא את הכסף אם כבר באיביי אז על איזה אדידס חדשות?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אף פעם לא הבנתי מה הסטייה הזו של אנשים ל AllStar , מה הקטע? , להרגיש אמריקאים?זבל טהור פשוט...
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אם כבר ... אני אתן לך חשבון PP , ותעביר לי אליו את הכסף , עם תוספת , כי מנעתי ממך לקנות את הנעליים האלה , אני חושב שמגיע לי משהו על זה .
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים יש דברים טובים בהרבה לקנות מ ebay במקום הזבל הזה.Allstar זה דבר מנופח, היו לי המון שהייתי בן 8 (לפני 8 שנים)הן עלו 80 שקל. מחיר שמתאים להן. איך המחיר התנפח לסביבות ה 200-300? אלוהים יודע.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר יש דברים טובים בהרבה לקנות מ ebay במקום הזבל הזה. Allstar זה דבר מנופח, היו לי המון שהייתי בן 8 (לפני 8 שנים) הן עלו 80 שקל. מחיר שמתאים להן. איך המחיר התנפח לסביבות ה 200-300? אלוהים יודע. כי זה נהייה מוצר-אגדה עם הזמן נראה לי אני יקנה נעלי פלאדיום במקום כמו של הסיירות שיהיה לי לבסיס זוג ב'
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים למה אבל אתם שליליים ?! הבן אדם אוהב אולסטאר כמו שאתם אוהבים נייק שוקס או אדידס פשע שלפי דעתי אלה נעליים מגעילות... קח את הזוג השני אחי הם הכי יפות !!! ובטח ראית את הסרט "אני, רובוט" והחלטת לקנות אולסטאר...
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים נראה לי אני יקנה נעלי פלאדיום במקום כמו של הסיירות שיהיה לי לבסיס זוג ב'חבל על הכסף, תבקש ממישהו עם קשרים באפסנאות.אגב, השחורות יפות בהרבה מהבג'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.