פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים קיבלתי תמחשב!!ובגלל של היה במלאי שמו זיכרונות Transcrand PC2 5300DDR2 1GB 667Mhzאני ביקשתי הינקס אבל לא היה במלאי.הבנאדם אמר לי אם אתה רוצה להחליף אנחנו נחליף לךבנוסף גם שמו לי סםק טרמלטק 500W (הוא נראה חזק,אבל אמרו לי שזו חברה גנרית)אמרתי לא את זה והוא אמר לי שהם מביאים את הספקים האלה מחשבי על באוניברסיטה.מה אתם חושבים על הזכרונות והספק.אם הזכרונות לא טובים אפשר המלצה לזיכרונות גג 700 -750 .אפשר בבקשה אם אתם מביאים זיכונות שונים לכתוב האם ההבדל גדול והאם זה שווה.תודה ויום טוב!הלוח של DFI INFINITY 975CORE 2DUE 6300
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים לגבי הזכרונות כל עוד לא מתוכנן OC והם עובדים (תבדוק שאין להם בעיות ב-MemTest או S&M) אין בעיה להשאיר אותםאחרי הכל Transcrand לא יצרנית ג'נרית והיא מוכרת בעיקר מתחום זכרונות הפלאש.לקחו לך 700-750 שקל על 1GB של Transcrand?לגבי הספק, האכילו אותך בשטויותנלך מהטיפשי יותר אל הפחות טיפשי:1. במחשבי על משתמשים בספקי 1U/2U/3U/4U/5U או במחשבי Blade או בספק מרכזי גדוללא בספק ATX בשום פנים ואופן (בזבזני מאוד במקום)2. TT לא ספקים ג'נריים, לא שווים את המחיר שלהם? בהחלט. ג'נרים? לפחות 2-3 רמות מעל זה.ד"א אם מדובר על ה-TWV500 (עם המסך שמראה צריכת חשמל) מדובר על ספק איכותי (אחד הטובים יותר שיצאו תחת המותג של TT)
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר אין חברות יותר טובות לזיכרונות?זה הספקhttp://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=419אהה ואני לא יכול לדעת כמה לקחו לי על כל חלק
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אין דבר כזה חברה יותר או פחות טובהיש דגמים יותר ופחות טוביםהשאלה אם אתה צריך / אפשר לקנות יותר טוב באותו תקציב, על השאלות הנ"ל אי אפשר לענות בלי שתגיד אם אתה מתכנן אוברקלוק וכמה מחייבים אותך על הזכרונותאם אתה רוצה לדעת כמה מחייבים אותך על הזכרונות תבוא בדרך עקיפה, תשאל כמה הזיכוי אם אתה מזמין זכרון טוב יותרהספק הוא שייך לחטיבה ה"זולה" של TT שנקראת TR2, פחות איכותי, אבל עדיין טוב (אבסולוטית, לא ביחס למחיר, Enermax Liberty 400W בממוצע עולה פחות ממנו והוא לפחות 3-4 רמות מעליו)
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים כמו שאמרתי, תשאל מחירתבדוק בעיות ב-MemTest 86אם המחיר גבוה או שיש בעיות תחליף
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר ויש כזה דבר שהוא תומך בSLI ולא?מזה?הספק הזה יוכל להחזיק את המחשב גם עם 1900XT CROSSFIRE?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים הימנע מהקפצותTT TR2 לא יחזיק CrossFire/SLI גם אם החיים שלו תלויים בזהלגבי TWV500 מול Liberty 500Wהליברטי כמה רמות למעלה, מסוגל להחזיק כל מערך SLI/CrossFire (של שני כרטיסים כן? לא Quad SLI) שקיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.