עבור לתוכן

USB 2 to USB 1\1.1 יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהשאלה קצת מוזרה , אבל אני אתחיל מהתחלה , קניתי נגן MP3 וגיליתי לצערי שיש איתו בעיות עם חיבורי הUSB 2 של המחשב שלי (לוח אם : ASUS A7V8X-X ישן אני יודע...) , עיון באתר היצרן הראה שהוא לא תומך בזה , עכשיו האם יש למישהו תוכנה שגורמת לחיבורי הUSB 2 להתנהג כמו חיבורי USB 1 , או אולי יש מתאם לזה , כמו מתאם DVI לVGA לכרטיסי מסך...

פורסם

לא הבנתי כ"כ מה יש או אין לך בלוח אם.

אם הלוח תומך USB 2.0 אז אין לך שום בעיה - לתקן יש תמיכה אחורנית ל USB 1.1 ו-1.0. אתה יכול לחבר הכל וזה יעבוד במהירות של ההתקן האיטי יותר.

אם הלוח לא תומך USB 2.0 עדיין אין לך בעיה - אתה יכול לחבר את ההתקן למחשב וזה פשוט יעבוד במהירות של מה שהלוח תומך (במקרה הזה USB 1.1).

אין צורך בשום מתאם משום סוג.

אם אין לך USB 2.0 במחשב לעומת זאת, ואתה רוצה את זה רק בשביל המהירות (480 Mbps מול 12 Mbps ב-1.1), אתה יכול לקנות כרטיס PCI עם יציאות USB 2.0 ולגמור את הסיפור.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כ"כ מה יש או אין לך בלוח אם.

אם הלוח תומך USB 2.0 אז אין לך שום בעיה - לתקן יש תמיכה אחורנית ל USB 1.1 ו-1.0. אתה יכול לחבר הכל וזה יעבוד במהירות של ההתקן האיטי יותר.

אם הלוח לא תומך USB 2.0 עדיין אין לך בעיה - אתה יכול לחבר את ההתקן למחשב וזה פשוט יעבוד במהירות של מה שהלוח תומך (במקרה הזה USB 1.1).

אין צורך בשום מתאם משום סוג.

אם אין לך USB 2.0 במחשב לעומת זאת, ואתה רוצה את זה רק בשביל המהירות (480 Mbps מול 12 Mbps ב-1.1), אתה יכול לקנות כרטיס PCI עם יציאות USB 2.0 ולגמור את הסיפור.

בהצלחה.

אהא... לא ידעתי שיש תמיכה אחורנית , ובכן , יש לי שישייה של USB 2 על הלוח הזה , אני אנסה שוב , תודה VALORIEN

פורסם

לא קיבלת אית איזה דרייבר או משהו??

פורסם

מה זה קשור לדרייבר??

פורסם

הוא טען שיש לו בעיות, דריברים יכולים לגרום לזה.

פורסם

אין צורך בדרייברים

אם המחשב פועל על USB1\1.1 אז הMP3 יקבל מידע בקצב של המחשב

שום דרייבר לא יכול להפוך USB 1\1.1 ל USB2!!

וכמו ש valorien אמר אתה יכול לקנות כרטיס PCI עם יציאות USB 2.0 ולגמור את הסיפור.

פורסם

דריברים לנגן.

פורסם
  • מחבר

אין צורך בדרייברים

אם המחשב פועל על USB1\1.1 אז הMP3 יקבל מידע בקצב של המחשב

שום דרייבר לא יכול להפוך USB 1\1.1 ל USB2!!

וכמו ש valorien אמר אתה יכול לקנות כרטיס PCI עם יציאות USB 2.0 ולגמור את הסיפור.

הבעיה שלי הפוכה , אני רוצה להפוך USB 2 ל-1 , שמעתי שיש נגנים שהסוללה שלהם ניטענת רק מחיבור הUSB 2 , ואולי העובדה שיש זרם נוסף מפריע לנגנים עם חיבור USB 1 , לכן שאלתי אתכם...

פורסם

איזה זרם נוסף?

היציאה נותנת סה"כ 5V שכל מכשיר יכול למשוך ממנה כמה שהוא רוצה - אין פה סכנה שהוא ימשוך יותר מדי.

ניסית כבר לחבר את העסק? עובד?

פורסם

מה מה קשור דרייבר?? יכול להיות שזה מה שהוא צריך

פורסם

איזה זרם נוסף?

היציאה נותנת סה"כ 5V שכל מכשיר יכול למשוך ממנה כמה שהוא רוצה - אין פה סכנה שהוא ימשוך יותר מדי.

עד כחצי אמפר, ה-USB לא מסוגל למשוך מעל זה (לכן היה צורך בכ-30 חיבורים לכל מיני מכשירים שהיו בת'רד בכללי)

פורסם
  • מחבר

איזה זרם נוסף?

העסק עבד משום מה רק עם חיבורי הUSB 2 האחוריים , עיון בחוברת של הלוח לא הראתה הבדל בין האחוריים והקדמיים , אז זה מוזר... כנראה שהקדמיים קצת דפוקים אבל אני מצליח להעביר תמונות וממצלמה ולהשתמש איתם בקורא\כותב לכרטיסי SD , אז ... בקיצור הבעיה דיי נפתרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים