פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים נולדתי וגרתי בישראל ויש לי אזרחות אמריקאית , אני יכול לעבור לגור שם בלי בעיות עם צה"ל ולא לעשות פה צבא? | | | V רק מי שיודע !
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים בהתחשב בעובדה שכל כך הרבה אנשים שלא נולדו ולא חיו בארץ רוב חייהם מתגייסים ואף מתנדבים לצבא, זה יהיה אנוכי, פחדני ועלוב מצידך לא ללכת לצבא.שום דבר לא מונע ממך נסוע לגור בארה"ב, אבל אם תחזור לפה עד גיל 32 (נדמה לי) ידרשו ממך דין וחשבון. מה כן, אתה יכול להתגייס לצבא האמריקאי ואז יעזבו אותך בשקט אבל אתה מפחד לעזוב את הבטחון של הסלון הביתי, נכון? אתה נולדת וחיית פה, אנשים מתו ונפצעו ונתנו 2-3 שנים ויותר מהחיים שלהם בשביל שתחיה פה בבטחון (יחסי). מן המוסרי יהיה שאתה תחזיר להם באותו מטבע.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים חבר שלי גר באהר"ב בערך מכיתה ג עד כיתה י... אח שלו הגדול עכשיו הוא בן 20 הוא לא חזר איתם לארץ ונשאר באהר"ב ללמוד באוניברסיטה שם הוא לא עשה צבא וגם כשהוא בא לביקור כאן אף אחד לא עושה לו בעיות... לפי מה שאני הבנתי אם אתה גר כמה שנים בחוץ לארץ ולא חזרת לגור בארץ אתה לא צריך לעשות צבא...נ.ב. אין לו אזרחות של אהר"ב
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אם אתה מתחת לגיל 16, לא יעשו לך בעיות, אם אתה מעל, יהיו לך בעיות עריקות...אבל זאת חשיבה אנוכית... איך שבא לך.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים בהתחשב בעובדה שכל כך הרבה אנשים שלא נולדו ולא חיו בארץ רוב חייהם מתגייסים ואף מתנדבים לצבא, זה יהיה אנוכי, פחדני ועלוב מצידך לא ללכת לצבא.נכון, חבר טוב שלי מאומץ והביאו אותו מארגנטינה והוא מתכוון ללכת לקרבי.אח שלו גם מאומץ, מתאילנד והוא התגייס כבר להנדסה.אם הם מתגייסים לצבא מרצון (ועוד הרבה כמוהם), לדעתי זה יהיה אנוכי מאוד מצידך אם אתה לא תתגייס לצבא.לפחות תהיה ג'ובניק ליד הבית ותנקה את העיגולים מתחת לכוס קפה.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אני לא חושב שזו מחשבה אנוכית , אם לא בא לו שלא ישרת , זה חשוב נכון , אני עכשיו בצבא וזה חשוב לי אבל אם לא חשוב לו אז שלא יעשה , , ובינינו , מי לא היה רוצה להיות במצב שלו כרגע...
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים שילך, הצבא לא צרייך (עוד) אנשים שלא רוצים להיות שם, חסרי מוטיבציה ופוגעים בפרודוקטיביות. רק שישאר שם, יש פה מספיק אנשים אנוכיים שעושים רק לביתם, בוכים על זכויות וזורקים זין על החובות.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אף פעם לא ראיתי הודעה שלך בלי שאת מתלוננות/ כועסת או מה שלא יהיה.יש בך הרבה מאוד שנאה.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אז סלאמאת.למה אתה שואל פה.רק בן כמה אתה? כי אם קיבלת כבר צו ראשון, יש לך בעיה.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר בכול מקרה אני לא יתגייס לקרבי אז אני מעדיף לא לבזבז 3 שנים בלנקות את העיגולים מתחת לקפה בן 17 וחצי אבל עריק לא בא בחשבון
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים Vitnir באמת שאני לא רוצה לשפוט אף אחדאבל לאור העובדה שאת עזבת את הצבא עם פרופיל 21אני לא חושב שהטון דיבור שלך במקום.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים בשביל רגעים כאלה אני חוקר מצ"ח אתה לא יוצא מהארץ!!!אתה תיתן 3 (2.8) שנים כמו גדולואתה אפילו לא תהיה ג'ובניקאלא תעשה 11 3 כמו גדולותהיה מרוצהתנסה לברוח ותזכה לחרם כללי של האנשים שאתה מכירזה לא מביך לברוח מצה"ל ע"י נסיעה לחו"ל זה הרבה יותר עמוק
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר Vitnir באמת שאני לא רוצה לשפוט אף אחדאבל לאור העובדה שאת עזבת את הצבא עם פרופיל 21אני לא חושב שהטון דיבור שלך במקום.היא לא יכולה לשפוט אותי מבלי להכיר אותי, יש לי את הסיבות שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.