פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים תראו חברים כל פעם שאני רואה סרט או שאני מוריד משהו ואני בעצם מסתכל בהורדה נו אתם יודעים בזה שמראה איך ההורדה נראית? יעני על כמה מוריד וכמה אחוזיםאז תמיד נתקע לי המחשב ואי אפשר להחזיר אותו בלי ריסטרט...מישהו יכול בבקשה לעזור לי? אני רוצה שהכל יעבוד לי בלי שהמחשב יתקע או משהוהמפרט שלי הואgeforce 2 mx 440p4 1.8 256 זיכרוןאתם צריכים עוד פרטים? דברים מזהים? אם כן איך אני יביא לכם אותה בדיוק?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר כל הבדיקות הבסיסיות כמו בדיקות וירוסים מרגלים וכל החארטות האלה עשיתי הכלהדרייברים מעודכניםהמחשב נתקע בכל נגן שאני רואה בו ולא רק במדיה פליירהקבצים שאני רואה תקינים 100 אחוז.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר כפרה עליכם שמישהו יעזור המחשב שלי הורג אותי אני חייב לראות בו סרטים ואני לא יכול כי הוא לא נותן ליבבקשה מתחנן אליכם
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים Banana-Man הקפצת דיונים אסורה לפי חוקי הפורום הקפצת דיונים: אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים. במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי לכן יש לך אזהרה 1 מתוך 3 באזהרה השלישית העונש יהיה באן או מיוט. אם היינו יודעים את התשובה היינו עוזרים, אין צורך להקפיץ את הדיון ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.