פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים לפי סדר העדיפויות הבא: 1. רזולוציה גבוהה 2. חסכון בדיו 3. שקט 4. פונקציות מיוחדות 5. הדפסה מהירה עריכה: חשוב מאוד! לא של חברת Canon (יש לי את הסיבות שלי) תודה רבה לעוזרים
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים אני לא מומחה למדפסות אבל שמתי לב שרצית "חסכון בדיו". לכן המלצתי החמה- להתרחק מ-HP, עלות הדיו בשנה אחת עוקף את מחיר המדפסת.
פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים מחבר חבר'ה מה אתם אומרים על המדפסת הזאת?http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12384
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים איום ונורא ^^^^^^הייתי מוכר כאלה. הדיו יקר להחריד והאיכות מחרידה להחריד.אולי תסביר לי בתור פאנבוי של OCZ אחד למשנהו - למה לא קנון? מוכן לעזור לך גם בפרטי אם לא בא לך לשפוך פה את כל המעשייה.יום נעים.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר יש לי פקס שלהם (דגם B820) והוא זוועתימספיק שהדף טיפה מקומט והוא לא יקרא אותו, איכות ההדפסה איומה ולפעמים הוא לא עונה לפקסים של אחריםזה הסיפור הקצר שלי על Canon :-\לנושא, נוספה דרישה חדשה למדפסת - סורק איכותי ככל האפשר. אם אין ברירה התקציב יכול לעלות ל700 ש"ח אבל לא מעבר לזה.תודה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים רציתי מאוד להמליץ לך על קנון אבל אני רואה שאין אפשרות.זה משאיר לי רק להמליץ לך על דגמים מקבילים של HP או לקסמרק, אבל קנייה שלהם תהיה טעות.מצטער.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.